Cem Karaca'nın hayatını anlatan sinema filminde o isim, merhum sanatçıyı canlandıracak!

Türkiye'nin önemli sanatçılarından Cem Karaca'nın hayatı sinema filmi oluyor! Peki Karaca'yı hangi isim canlandıracak? Cem Karaca'nın filmi ne zaman yayınlanacak? Çekimleri başladı mı? Oyuncu kadrosunda kimler var? Erdal Beşikçioğlu kimdir? Cem Karaca kimdir?

Bu Son Olsun, Resimdeki Gözyaşları, Ceviz Ağacı ve Tamirci Çırağı gibi efsanevi şarkıların mimarı Usta Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye aktarılıyor! Sanatçı Karaca'yı canlandıracak karakter için görüşülen isim ise şimdiden heyecan kabarttı...

Daha önceleri Timuçin Esen, Haluk Levent gibi yetenekli sanatçılarla görüşen prodüksüyonun güncel olarak Erdal Beşikçioğlu ile görüştüğü öğrenildi.

23-03/03/erdal-besikcioglu-1ad79c.jpg

Behzat Ç.'deki oyunculuk kadrosuyla herkesi kendine hayran bıraktıran Beşiçioğlu'nun, Cem Karaca rolünü kabul edip etmeyeceği ise merak konusu...

Filmin yapımcıları “Gözlerinde Gecenin nemi üzerinde işçi tulumu doğarken akan gözyaşlarını silip bir namus belasını peşine düşen Anadolu Rock ozanı Cem Karaca’nın hayatı ile Geçmişteki günlerden bir teselli arayan tüm sinema severlerin huzuruna çıkacak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Erdal Beşikçioğlu kimdir? Yer aldığı projeler neler?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin