Cem Yılmaz, boykota gideceği iddialarına açıklık getirdi!

Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun Cem Yılmaz'ın boykota gideceği iddiası üzerine Cem Yılmaz konuya açıklık getirdi. Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
28 Aralık 2018 - 11:12
Magazin

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar'ın boykota gideceklerini iddia eden bir yazıyı kaleme almış ve kafalarda soru işareti yaratmıştı. 

Gazeteci Cengiz Semercioğlu kaleme aldığı yazıda durumu şu şekilde açıklamıştı:

Film yapımcılarıyla salon işletmecileri, özellikle de Mars Grubu birbirine girdi. Film yapımcıları haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini söylüyor.
Sinemada şok gelişme… Yılmaz… Cem… Şahan… Mahsun… Filmleri vizyona girmeyebilir
Her sene 10'a yakın film yapan BKM'nin daha önce son dakikada böyle bir şey yaptığını gördünüz mü? Filmde teknik bir problem mi var, Yılmaz'ın içine mi sinmedi, merak eden de yok. Ben söyleyeyim, bunların hiçbiri değil. Erteleme gerekçesinin altında sinema sektöründe yaşanan büyük bir kaos yatıyor; Film yapımcılarıyla salon işletmecileri, özellikle de Mars Grubu birbirine girdi

Film yapımcıları haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini söylüyor. Türkiye'nin en büyük sinema işletmecisi Mars Grubu sattığı biletin yanına mısır-meşrubat promosyonları ekliyor. Hatta yüksek seyircinin olduğu seanslarda zaman zaman bunu zorunlu kılıyor"
Eğer Mars'la bir anlaşma olmazsa bu sezon filmlerini vizyona sokmama kararı alan yapım şirketleri Türk sinemasının en güçlü oyuncularından oluşuyor. Yılda film sayısı olarak yarıdan fazlasını, gişe olarak sektörün yüzde 80'inden fazlasına üretiyorlar.

Bu yazının ve iddiaların ardından Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabı üzerinden bu konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. 

18-12/28/cem-yilmaz-1545984273.png

'Kaçamak ve 2 Arada' isimli 60 dakikalık ve bağımsız hikayelere sahip Karakomik Filmler serisinin 6 aydır süren çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Filmin afişini paylaşarak ekip arkadaşlarına teşekkür eden Cem Yılmaz,

Emek verdiğimiz filmlerin en adaletli şekilde seyircisiyle buluşacağı günü bekliyorum. Film bizim, film sizin. Mısıra değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur" dedi.filmin vizyon tarihi için ise "En yakın sinema salonuna sorarsanız size tarih vereceklerdir

diyerek olaya noktayı koydu. 

Cem Yılmaz, daha önce filmin ocak ayında vizyona gireceğini açıklamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin