İstanbullu Gelin dizisinin Arap versiyonu çekiliyor!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yurtdışında da sevilerek takip edilen yerli yapımlar arasında. Beğenilen dizi İstanbullu Gelin'in Arap versiyonu çekiliyor.

Merve Mutlu
28 Aralık 2018 - 10:55
Magazin

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı, İpek Bilgin, Salih Demirci, Güven Murat Akpınar gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği İstanbullu Gelin dizisi Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da ilgiyle izleniyor.

Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı İstanbullu Gelin dizisinin Arap versiyonu çekiliyor.

18-12/28/stanbullu-gelin.png

O3 Medya'nın Star TV için çektiği 'İstanbullu Gelin' dizisi, üç sezondur ekranın en sevilen yapımları arasına girerek dünyada da büyük ilgi görünce, Medyatava'nın haberine göre; O3 Medya yeniden kolları sıvadı ve tamamı Türklerden oluşan bir ekip ile yeniden sete çıkma kararı alındı.

18-12/28/beyrutlu-gelin.png

MBC kanalı için çekilen 'Beyrutlu Gelin' adlı remake projenin yönetmen koltuğunda ise, son olarak 'Sen Anlat Karadeniz' dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren ve en iyi yönetmen ödülünü alan Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin tüm oyuncu kadrosu ise Ortadoğulu ünlü oyunculardan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin