Erkenci Kuş kadrosuna Can ve Emre'nin annesi Hüma rolü ile İpek Tenolcay dahil oldu!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Kadroya son olarak Hüma karakteri ile İpek Tenolcay dahil oldu!

Nurşah
28 Aralık 2018 - 10:55
Yeni Bölüm

Erkenci Kuş dizisi yaz aylarında yayın hayatında başlamasına rağmen bu sezon da en çok izlenen diziler arasında kendisine yer bulmayı başarabildi. Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi başarılı bir grafik sergilerken oyuncu kadrosunu da giderek genişletiyor. Erkenci Kuş yeni bölümde Can ile Emre'nin annesi Hüma rolü ile yeni bir oyuncuyu izleyeceğiz!

18-12/26/ipek-tenolcak-erkenci-kus-yeni-dizi.jpg

Erkenci Kuş Hüma karakteri ile İpek Tenolcay kadroda!

Sevilen romantik komedi dizisinde Emre ile Can'ın annesini canlandıracak oyuncu merak ediliyordu. En sonunda ikilinin annesi de oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Yaşamayanlar adlı internet dizisinde rol alan İpek Tenolcay Erkenci Kuş kadrosuna dahil oldu! 

18-12/26/ipek-tenolcay-erkenci-kus.jpg

48 yaşındaki başarılı kadın oyuncu İpek Tenolcay günümüze dek pek çok dizi ve sinema projesinde kendisini gösterdi ve izleyiciden beğeni kazandı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-12/28/ipek-tenolcay-erkenci-kus.jpg

İpek Tenolcay kimdir?

12 Temmuz 1970 tarihinde dünyaya gelen güzel kadın oyuncu an itibarıyla 48 yaşındadır. Uzunca bir süre mankenlik yapan İpek Tenolcay 1996 senesinde ekrana gelen Şehnaz Tango dizisi ile oyunculuk kariyerine giriş yaptı... Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Nesrin Çakır karakteri ile izleyicinin ilgisini kazanan güzel oyuncu Erkenci Kuş dizisinde rol alacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin