Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye dizisinden ayrıldı!

Bizim Hikaye'nin güzel oyuncusu Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı! İşte detaylar...

Nurşah
28 Aralık 2018 - 09:49
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Dizide Barış karakterini canlandıran Burak Deniz'in ayrılacağı düşünülürken veda eden isim bambaşka birisi çıktı! Bizim Hikaye Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı!

18-12/28/bizim-hikaye-nesrin-cavadzade.jpg

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye dizisinden ayrıldı!

Sevilen dizinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Tülay, Tufan ve Zeynep ile Almanya'ya gitme kararı aldı. Yaşanan bu gelişmenin ardından beklenmedik bir şekilde diziden ayrılan Nesrin Cavadzade izleyicilerde büyük bir şaşkınlık yarattı. 

18-12/28/bizim-hikaye-tulay-ayrildi.jpg

36 yaşındaki güzel oyuncunun diziden ayrılacağını Medyapım ise sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu:

Sevgili oyuncumuz Nesrin Cavadzade bu akşam Bizim Hikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın.

Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere... Teşekkürler Nesrin Cavadzade, hoşçakal Tülay...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin