Cem Yılmaz'ın twitter coşkusu!

Twitter'dan ilk kez eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le birlikte fotoğraf paylaşan Cem Yılmaz 'Çözüm ortaklarım Ahu ve Kemal Yılmaz ile yine bir etkinlikteyiz' notunu paylaştı.

resim yok
23 Ekim 2013 - 13:29
Magazin

Twitter'dan ilk kez eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le birlikte fotoğraf paylaşan Cem Yılmaz 'Çözüm ortaklarım Ahu ve Kemal Yılmaz ile yine bir etkinlikteyiz' notunu paylaştı.

 

KAFALARI KARIŞTIRDI

Daha sonra ard arda tweet atan komedyen, bu sabah attığı tweetle ise kafaları karıştırdı.

 

BİR SAATTE 26 TWEET

Türkiye’de en çok Twitter takipçisi bulunan komedyen Cem Yılmaz, dün gece birkaç saat içerisinde 26 tweet atarak takipçilerini şaşırttı.

 

O MESAJLAR!

İşte Cem Yılmaz'ın mesajları...

Gönlü bol ünlü ayağına sarhoş kafa takipçilerine malı mülkü dağıtan karakter de iyiymiş ha. Geçen Zafer Algöz abim anlattı ‘Zafer abi 2000 TL ateşle’ diye yazmış biri. Bana da genelde ‘Şunu şöyle bunu ise böyle yap’ denir hep. Hepsini dinlemek mümkün olsa keşke! Ne fikirler ne fikirler.

Retweet yapmıyorum insanları utandırmayı sevmem ama yazılanlar müthiş 10 DVD set olur misal ; kanka reklam yapma diyor. Bana sevmekten başka elden ne gelir iyi geceler.

Anlaşılmayacak bir şey yok sorun sende değil bende 5 milyon kere söyletme beni seneye tanışıp el ele sinemada film izleyeceğin kız nasıl şu an yok, işte biz yazmayınca o film de yok.

Naber, kıyak iş değil mi ? Velhasıl dedim ya! Bir numarasınız kralsınız keşke kollarımı kaldıraydım da gitme diyeydim. Benim yüzümden. Eğlenmeyi de hep kendine istiyorsun ha. Az da biz eğlenelim.

Cem abi hiç komik değilsin" (1978) yeni bir şey söylediğini düşünenlere. Kral Benim (Bruçli) en sevdiğim film. Çocuklar ne canım sıkılıyor ne de başka bir sebep. Biraz eğlendirin beni istedim ne var yani daha komiğim tribine girmeden bir iki şaka yapaydınız biraz neşe verseydiniz kötü mü olurdu. Yalan mı kasıyorsunuz hepiniz

Neyse zamanla ilk 20 sene zordur zaten pasif agresif mutsuzlar için mizah üretim ve tüketim metotları 201 dersimizde buluşmak üzere.

Beyler şaka bir kenara şu sıra gündemde diye bilinen aslında her daim bir konu olan lösemide iyileşme oranları çok yükseldi. Ben desteğimi Lösev’in çalışmalarına yönlendirmeyi düşündüm.

Ankara’da çok önemli bir merkez için çalışıyorlar. Bilgi aldıkça sizlerle paylaşırım. Bir tuğla da bizim koymamızı isteyeceklerdir diye düşünüyorum.

Acil şifalar kalıcı çözümler olsun diye. Anlıyorum ki fayda istiyorsunuz o yalnızca retweetle olmuyor ne yazık ki.[reklam]

Güzel insanlara iyi geceler diğerleri serbest çalışabilir' notlarını paylaştı.

 

ŞAŞIRTAN TWEET

Dün gece bu tweetleri atan Cem Yılmaz sabah ise attığı tweetle 'Twitter'ı bırakıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi.

 

İşte o tweet:

Devren Kiralık Account...İş değişikliği yüzünden kapatıyoruz...5mio follower önü hiç kapanmaz ünlü isimlerle içiçe,güvenlikli sitede..

 

SİLİYOR

Twitter’ı nadir olarak kullanan Yılmaz, yazdığı  tweetleri de bir süre sonra tamamen siliyor.

 

 

CEM YILMAZ, ACUN ILICALI'YI REDDETTİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin