Showtime'dan iki dizisine yeni sezon onayı!

Kaliteli dizileriyle dikkat çeken kablolu televizyon kanalı Showtime'dan iki dizisine yeni sezon onayı geldi!

resim yok
23 Ekim 2013 - 12:53
İptal - Onay

Kaliteli dizileriyle dikkat çeken kablolu televizyon kanalı Showtime'dan iki dizisine yeni sezon onayı geldi!

David Nevins imzalı açıklamayla yeni sezon onayını kapan bu iki dizi: Homeland ve Masters of Sex

 

HOMELAND

Başrollerini Claire Danes ve Damien Lewis’in paylaştığı son dönemin en iddialı dizilerinden Homeland adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dexter'ın da sona ermesiyle birlikte şu anda kanalın en iddialı dizisi durumunda bulunan Homeland tüm platformlar göz önüne alındığında 6.5 milyon gibi yüksek bir izleyici kitlesini ekran başına çekiyor.

 

YÜKSELİYOR

Dizi, şimdiye kadar elde etmiş olduğu izlenme oranlarıyla geçtiğimiz sonbahar dönemine kıyasla yüzde 26'lık bir atış göstermiş durumda.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Homeland'in yeni sezonu 2014 senesi içinde ekranlarda olacak. Yeni sezonun bölüm sayısı ise 12 olarak belirlendi.

Takip etmeyenler için dizinin konusunu kısaca özetlemek gerekirse; Orta Doğu terörizmi konusunda uzman CIA ajanı Carrie Mathison, 8 yıldır esir tutulan Amerikan Deniz Kuvvetleri Çavuşu Nicholas Brody’nin yurda dönüşünde tehlikeli bir taraf olduğundan şüphelenir. Brody’nin El-Kaide adına çalışan bir terörist olduğu konusuna takıntılıdır ve bunu ispatlamak için kendisini ve kariyerini tehlikeye atarak her yolu dener. Ancak Carrie’nin önemli bir sorunu vardır: Bipolar bozukluğu. Brody’yle tehlikeli yakınlaşması ve Brody’nin ihaneti sonucunda bu hastalığı ortaya çıktığında ajanlık kariyeri sona erer.

 

MASTERS OF SEX

Kanalın bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Masters of Sex ekran macerasına iyi bir başlangıç yapmasının karşılığını aldı ve ikinci sezonunu garantiledi.[reklam]

DETAYLAR

Ortalama 5.4 milyonluk bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonu aynı Homeland gibi 12 bölümden oluşacak ve yeni sezon 2014 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

The Pacific yazarı Michelle Ashford'ın hikayesini kaleme aldığı Masters of Sex, Thomas Maier'in kitabı Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love'ın televizyon uyarlaması olarak hazırlanıyor.

Dizi, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatıyor. William H. Masters ve Virginia E. Johnson ikilisi Masters & Johnson takımını kurarak cinsellik, cinsel bozukluklar, cinsel terapi gibi konularda çığır açan gelişmelere imza atıyorlar.

 

 

ABC FAMİLY'NİN SEVİLEN DİZİLERİ NE ZAMAN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin