Cemal Hünal Tozkoparan dizisinde! Dizi prime time'a geçiyor!

TRT1 ekranlarının çocuklar için özel yapımı olan Tozkoparan dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
09 Mayıs 2019 - 13:17
Yeni Bölüm

Vega Yapım tarafından hazırlanan ve başroldeki çocuk oyuncu Özgür Ege Nalcı dışında Burak Kut, Leyla Kırşan, Burcu Altın ve Gökhan Atalay gibi oyuncuların da yer aldığı Tozkoparan dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-05/09/cemal-hunal.jpg

Issız Adam filmi ile adını herkese duyuran Cemal Hünal, dizide Celal karakterini canlandıracak. 22. bölümden itibaren dizide rol almaya başlayacak olan Hünal, dizinin ilerleyen dönemde prime time saatine yani 17.00 yerine 20.00'da ekranlarda olması ile sevenlerinin karşısında daha çok yer alacak.

Cemal Hünal kimdir?

19-05/09/hu-nal-cemal.jpg

Los Angeles Ucla Extension'da, Santamonica Collage'da ve London Film School'da eğitim almıştır. Öğrencilik yıllarında tiyatro sahnelerinde rol alan sanatçı. Amerika'da çeşitli kısa filmlerde oyunculuk yapmıştır.

Daha önce rol aldığı diziler:

- Asi 

- Kış Masalı

- Seni Bana Yazmışlar

- Leyla ile Mecnun 

- Bir Zamanlar Osmanlı

- Paramparça

- Gölgedekiler

- Her Sevda Bir Veda

- Diriliş Ertuğrul 

Tozkoparan dizisinin konusu ne?

Küçük bir çocuk olan Mete karakterinin, hastalığıyla mücadele etmek için ailesiyle birlikte, İstanbul'dan küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlar. Mete okçuluk sporu ile tanışır ve art arda maceralar yaşamaya başlar..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin