Aybuke Pusat ve Furkan Andıç'tan ilk "Her Yerde Sen" pozu geldi!

Başarılı oyuncular Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ı buluşturan yazlık dizi projesi Her Yerde Sen'den ilk selfie geldi.

Merve Mutlu
09 Mayıs 2019 - 14:07
Yeni Bölüm

Söz dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile kalplerde yer edinen Aybüke Pusat ile en büyük çıkışını Kaçak Gelinler dizisinde yakalayan ve son olarak da Kardeş Çocukları dizisinde rol alan Furkan Andıç yeni bir yazlık dizinin projesinde başrolü paylaşıyor. 

19-05/09/aybuke-pusat.png

Her Yerde Sen adlı yazlık dizi projesinde başrolü paylaşan ikili, ilk kez beraber fotoğraf paylaştı. Aybüke Pusat'ın bu paylaşımının altına, güzel oyuncunun en son rol aldığı ve reytinglere yenildiği için erken final yapan dizisi Şahin Tepesi dizisindeki rol arkadaşı ve şimdilerde Hakan: Muhafız'da rol alan Boran Kuzum da, "Keyifli olsun!" yazarak destek oldu. 

Aslıhan Malbora ve Ali Yağcı'nın da kadrosunda yer aldığı Her Yerde Sen adlı dizinin çekimleri ise bugün başladı. 

19-05/09/her-yerde-sen.jpg

Her Yerde Sen dizisinin konusu ne?

Yaz ayları boyunca Fox ekranlarında olacak dizi: İki ayrı kişinin birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı villayı almaları ile başlayacak bir romantik komedi dizisi olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin