Tek Yürek yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak?

Sevilen televizyon dizisi Tek Yürek'in yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Nurşah
09 Mayıs 2019 - 16:46
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen gençlik ve spor temalı dizisi Tek Yürek yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Genç isimler ve usta oyuncuları kadrosunda bir araya getiren dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam yok mu? İşte merak edilen sorunun cevabı!

19-05/09/tek-yurek-bu-aksam-yok-mu.jpg

Tek Yürek yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak? 

Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak televizyon ekranlarına taşınan Tek Yürek dizisi özellikle genç kesimden izleyiciyi her perşembe akşamı ekran başına kilitliyor... Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar gibi genç kuşaktan isimlerin kadrosunda yer aldığı sevilen dizi, Ramazan ayı dolayısıyla yayın akışında bir saat değişikliği yaşayacak...

19-05/09/tek-yurek-yeni-bolum-saat-kacta.jpg

Bu akşam Trt 1 ekranlarında saat 19.00'da Ramazan Sevinci adlı program izleyici karşısına çıkacak... Bekir Coşkun'un sunuculuğunu yaptığı programın ardından saatler 20.20'yi gösterdiğinde sevilen televizyon dizisi Tek Yürek'in yeni bölümü yayınlanacak. Bu durum Ramazan ayı boyunca da bu şekilde devam edecek... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin