Cemal Toktaş Nizamı Alem dizisinin kadrosuna katıldı!

Nizamı Alem dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 15:31
Gündem

TRT1 ekranları için Akli Film tarafından hazırlanan ve oyuncu seçmeleri devam eden yeni dizi Nizamı Alem'in oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Eylül ayında ekranlarda olması planlanan dizinin çalışmaları hız kazandı.

20-07/13/trt1.jpg

Başrolünde Sultan Melikşah karakteri ile Buğra Gülsoy'un yer alacağı, Gürkan Uygun'un Hasan Sabbah'ı canlandıracağı ve Leyla Tuğutlu, Ekin Koç ile Sevda Erginci'nin de kadrosuna dahil olduğu dev bütçeli dizi, Büyük Selçuklu Devleti devrini konu alacak. 

Cemal Toktaş Nizamı Alem dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-07/13/cemal-toktas-nizami-alem.png

Bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin kadrosuna İmam Gazali karakterini canlandırmak üzere Cemal Toktaş da dahil oldu. Toktaş daha önce 24 Saat, Doktorlar, Böyle Bitmesin, Yılların Öcü, Yılanların Öcü, Meryem, Bizim Hikaye, Vurgun gibi dizilerde karşımıza çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin