Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı! Bu sezon tüm arzularınız gerçekleşecek!

Lucifer 5. sezon yaklaşırken yeni sezon için resmi fragman yayınlandı! 21 Ağustos'ta ilk kısmıyla izleyici karşısına çıkacak yeni sezonun fragmanı yazımızda...

Hazır olun! Bu sezon tüm arzularınız gerçekleşecek!

LUCIFER 5. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

Netflix'in popüler dizisi "Lucifer" 21 Ağustos'ta 5. sezonu için geri dönmeye hazırlanıyor! Yeni sezonun merakla beklenen fragmanı artık yayında! Yeni sezonun resmi fragmanını yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

16 BÖLÜMLÜK YENİ BİR SERÜVEN BAŞLIYOR!

Lucifer'in beşinci sezonu toplam 16 bölümden oluşurken sezon iki parça halinde izleyiciye sunulacak.

21 Ağustos'ta sezonun ilk kısmını oluşturan sekiz bölüm izleyiciyle buluşurken ardından dizi araya girecek. Sezonun kalan bölümlerinin ne zaman izlenebileceği ise daha sonra duyurulacak.

20-07/14/lucifer-yeni-sezon.jpg

LUCIFER 5. SEZON HİKAYESİYLE ŞAŞIRTACAK!

Yeni sezonda Lucifer kargaşa yaratan bir dönüş yaparken, Chloe aralarındaki romantizmi yeniden değerlendirecek. Ella sonunda kendisine iyi bir adam bulurken, Amenadiel tüm bu babalık olaylarına uyum sağlamaya çalışacak.

Lucifer hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Netflix'ten 6. ve final sezonu onayını almıştı.

20-07/14/lucifer-izle.jpg

Netflix'in ilk DC dizisi olma özelliğini taşıyan yapımın oyuncu kadrosu Tom Ellis, Lauren German, Tricia Helfer, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro'dan oluşuyor.

"Lucifer" (Netflix) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin