Çember Serisi Geri Dönüyor! Fotoğraflar Yayınlandı

Çember yapımı yeni oyuncularla beraber geri dönüyor. Yapımda yer alacak olan isimler kimler olacak? İşte yeni yüzüyle Çember'den ilk kareler.

Oğulcan Özsezgi
27 Ağustos 2021 - 15:22
Gündem

Polisiye bir film serisi olarak karşımıza çıkan Çember, bir süredir ekranlara veda etmişti. Yeni bölümler durmuş ve serinin bazı bölümleri dijital platformlar üzerinden yayınlanmıştı. Pelin Akil, Barış Bağcı gibi isimlerin yer aldığı yapım verdiği bu aranın ardından sonunda yeni yüzüyle geri dönüyor.

Yine bir film serisi olarak mı yoksa dizi şeklinde mi geleceğinden tam olarak emin olamadığımız Çember için çekimlerin ise çoktan başladığı açıklandı. Hatta çekimlerden ilk karelerin de paylaşıldığını gördük. Peki yapım ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

İLGİLİ İÇERİK

Çember için Paylaşılan Son Görseller

Bir kere yapımda büyük değişiklikler olacak. Dizinin başrol isimlerinden biri olan Barış Komiser göreve devam ediyor olacak. Ama bu kez Pelin Akil’in de aralarında yer aldığı eski ekibiyle değil. Bu kez komiser yeni bir ekiple ekranlarda olacak. Yeni ekipte yer alan karakterler ise Zeynep ve Hakan karakterleri olacak.

21-08/27/ember-3.jpg

Karakterlere hayat verecek olan oyuncular da iddialı isimler. Çok yakın bir zaman önce Kağıt Ev dizisinde de gördüğümüz Tuvana Türkay, dizinin başrol isimlerinden biri olacak ve Zeynep karakterini canlandıracak.

Bunun yanında Özgürcan Çevik ise bir diğer başrol olan Hakan karakterini canlandıracak. Barış Bağcı da zaten kaldığı yerden yapıma devam edecek.

21-08/27/ember.jpg

Yapımcılığında Ans Productıons& Evrensel Fılms imzasının olacağı Çember, bu kez Kanal D ekranlarında olacak. Daha önce dijital platformlarda ve Star TV üzerinden yapımın yayınlandığını görmüştük.

21-08/27/ember-2.jpg

Bu sefer kanal değişikliğinin olduğunu da göreceğiz. Artık kaç bölüm olacağı ve kanal değişikliğinin nasıl etki edeceğini zamanla göreceğiz. Henüz yeni sezon yayın tarihi belli olmayan yapım için son söyleyeceğimiz şey hikayenin değişmeyeceği olsun. Yine gizemli cinayetlerin çözülmesi peşinde koşan bir ekip olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin