Arka Sokaklar'a İddialı Bir Güzel Katılıyor

Arka Sokaklar'a yeni bir isim daha geldi. Bu sefer yeni bir kadın komiseri dizide göreceğiz. Üstelik diziye katılacak isim tescilli bir güzel olacak.

Oğulcan Özsezgi
27 Ağustos 2021 - 14:54
Gündem

16.sezon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği Arka Sokaklar, bu sezon güç kaybetmeyecek orası anlaşıldı. Evet dizide Zeliha, Tekin, Ali karakteri gibi 15 yıldır dizide yer alan isimlerin ayrılığını izlemiştik ama bunun yanında katılanlar da oldu. Yeni bir komiser rolünde Oğuz Pençe’nin diziye gelmesi, ardından Metin’in geri dönmesi.

Tüm bunlar bir yana şimdi de Merve Oflaz’ın boşalttığı kadın komiser kadrosuna yeni bir isim ekleneceği ortaya çıktı. Bu sefer diziye gelecek olan isim, tescilli bir güzel olacak. Peki dizide kimi göreceğiz?

Arka Sokaklar'a Deniz Çatalbaş Geliyor

Genç oyunculardan biri olan ve 2020 Best Model yarışmasında 2.sırada yer almayı başaran Deniz Çatalbaş, diziye katılan yeni isim olacak. Daha önce yaptığımız haberlerde de belirttiğimiz gibi dizide Merve Oflaz artık olmayacak.

Haliyle yeni bir kadın komiser zaten bekleniyordu. İşte Deniz Çatalbaş, bu kadın komiseri canlandıracak isim olacak. Ünlü oyuncunun canlandıracağı karakterin isminin de Aslı olması bekleniyor.

Aslı Komiser olarak diziye dahil olacağı söylenen Deniz Çatalbaş, sezonun ilk bölümünden itibaren dizideki yerini alacak deniyor. Ayrıca sadece çekimlerde direkt olarak yer alması değil, bunun yanında Arka Sokaklar 16.sezon afişlerinde de ünlü ismin afiş görsellerinde yer alması bekleniyor.

21-08/27/arka-sokaklar.jpg

Zaten iddialı isimler ayrıldığı için afiş görsellerinde yine bir değişiklik olması gerekiyordu. Bu sefer yeni afiş görsellerinde yeni oyuncuları da görme şansını elde edeceğiz. Yeni isimlerin diziye ne kadar renk getireceği ise ancak yeni sezonda belli olacak gibi duruyor. 16.sezon boyunca bir diziyi diri tutmak kolay değil.

Ama Arka Sokaklar şu ana kadar bunu başarmış bir yapım. Bakalım bundan sonra aynı başarı gösterilebilecek mi? En önemlisi de yeni oyuncular ne kadar beğeni toplayacak kısmı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin