Formula 1 Drive To Survive 4.sezon Ne Zaman Gelecek?

Formula 1 Drive To Survive 4.sezon tarihi belli oldu. Yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezonda F1 için hangi yarışlar ele alınacak? İşte dizi için gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
27 Ağustos 2021 - 14:39
Gündem

Otodünya’nın paylaştığı habere göre, F1 dünyasını ele alan sevilen dizi Formula 1 Drive To Survive için yeni sezon kesinlik kazandı. Yeni sezonun gelip gelmeyeceği kesin değildi ve haliyle bir tarih yoktu. Ama paylaşılan haberde hem yeni sezon için bazı detayların olduğunu hem de Formula 1 Drive To Survive 4.sezon ne zaman sorusunun yanıt bulduğunu görüyoruz.

Motor sporlarına ilgi duyanlar için yakından takip edilen dizinin yeni sezonu için detaylara bakacağız. Yeni sezonun ne zaman geleceği konusunda da paylaşacaklarımız var.

Formula 1 Drive To Survive 4.sezon, 2022 Yılında

Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda, Otodünya’da yer alan resmi gönderide 2022 yılı işaret edilmiş. Formula 1 hesabından yapılan resmi paylaşımı gördüğümüz içerikte, 2022 yılının ilk çeyreğinde dizinin yeni sezonunun yayınlanacağı vurgulanmış.

Yeni sezonun hangi dönemi kapsayacağı konusunda ise yine detay bilgiler var. Tahmin edeceğiniz gibi bu kez dizi F1 2021 sezonunu konu edinecek. Bu sezonda Hamilton nasıl liderliğe ulaştı ve bu süreçte nasıl bir yarışın içerisinde yer aldı gibi detayları izleyeceğiz. Araçlar hakkında da yine bilgilerin yer alması ve yarış hikayelerinin ele alınması bekleniyor.

21-08/27/formula-1-drive-to-survive-4sezon-ne-zaman.jpg

Hem pilotlar hem de yarışlar için çok daha fazlasına ulaşacağımızı düşündüğümüz Formula 1 Drive To Survive 4.sezon yine Netflix üzerinden yayınlanıyor olacak bunu da ekleyelim. Şu an için baktığımızda çok iddialı bir yeni sezon beklediğimizi söylemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin