Netflix yapımı Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed'i tanıyalım!

Resim Sevinci programıyla hayatımıza giren Bob Ross'un yaşamı hakkında bilinmeyenleri öğrenmeye hazır mısınız? Netflix yapımını tanıyalım...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2021 - 23:20
Kültür Sanat

"Size şu yapımın fragmanını göstermek istiyorduk: Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs. Ama gösteremiyoruz, izleyin ve nedenini öğrenin..."

Uzun seneler boyunca yarım saatte doğa resimleri yaptığı Resim Sevinci programıyla hayatımıza giren ünlü ressam ve televizyoncu Bob Ross'un yaşamı hakkında bilinmeyenleri öğrenmeye hazır mısınız?

29 Ekim 1942'de Daytona Beach, Florida'da doğup, 04 Temmuz 1995 tarihinde Orlando, Florida'da hayata gözlerini yuman Bob Ross'un yaşamından önemli kesitler ve hayatı ile ilgili daha önce hiç duymadığınız gerçekler Netflix belgeseli "Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs" ile açığa çıkıyor.

21-08/27/bob-ross-netflix-poster-1630016822.jpeg

"BOB ROSS: KÜÇÜK MUTLU AĞAÇLARIN ARASINDA GİZLENEN İHANET VE HIRS" NASIL BİR YAPIM?

Peki, Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs'ta izleyiciyi kısaca ne bekliyor?

Bob Ross yıllar boyunca dünyanın en ünlü resim eğitmeni olarak milyonlarca kişiye resim sevincini ve aşkını aşıladı. Fakat iş imparatorluğu için verdiği mücadele, mutlu ağaçlarına gölge düşürdü.

İşte yapım küçük mutlu ağaçların arasında gizlenen ihanet ve hırsın ne olduğunu ortaya koyuyor.

Orijinal adı Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed olan yapımın süresi 1 saat 33 dakika.

21-08/27/bob-ross-belgeseli.jpeg

Joshua Rofé'nin (Lorena, Sasquatch) yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın yürütücü yapımcılığını ise M. Elizabeth Hughes üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin