Netflix'in Fransız animasyon dizisi Oggy Oggy ile tanışın!

Sevilen dizi "Oggy ve Hamam Böcekleri"nden esinlenen "Oggy Oggy" ile tanışın! Oggy Oggy konusu ve sezon detayları...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2021 - 22:57
Kültür Sanat

Sevilen dizi "Oggy ve Hamam Böcekleri"nden esinlenen "Oggy Oggy" ile tanışın!

Meraklı yavru kedi Oggy'nin maceralarını konu alan animasyon dizisi "Oggy Oggy" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Dizinin 1. sezon bölümleri 24 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

"OGGY OGGY" KONUSU

Peki, Oggy Oggy'de nasıl bir hikâye izleyiciyi bekliyor?

İzleyiciler bu dizi ile neşeli ve rengârenk bir kedi dünyasında yaşayan sevimli yavru kedi Oggy ile dostlarına katılıp eğlenceli zaman geçirirken, her bir bölümde onların yaşadığı fantastik maceralara tanıklık ediyor.

21-08/27/oggy-oggy-izle.jpeg

OGGY OGGY 1. SEZON DETAYLARI

Fransız animasyon stüdyosu Xilam Animation'ın yapımcılığında; Jean Cayrol & Cédric Guarneri ikilisinin yaratıcılığında hazırlanan bu yepyeni animasyon dizisinin sezonu 16 bölümden oluşmakta.

Her biri 22'şer dakikadan oluşan bölümlerin isimleri "Hava Durumu / Balon / Kedi Maceraları", "Bitki / Kediler ve Köpekler / Şapkadaki Kediler", "Oggy Oggy'nin Araba Yolculuğu / Takımyıldız / Motorlu Gemi", "Gizemli Orman Kedisi / Yeni Yastık / Kutup Kedileri", "Somurtkan Kedi / Köy Şenliği / Korsanın Hazinesi", "Kayıp Gözlük / İtfaiyeciler / Arkadaşça Bir Rekabet", "Kedi Şekilli Kurabiyeler / Hırsız Var! / Koyunlar", "Kayıp Parça / Caz Dolu Bir Gece / Çılgın Sürücü", "Çalınan Güneş / Koşucular / Geri Dönüşüm", "Şapkadaki Arı / Yılın Öğrencisi / Balık", "Bando / En Güzel Kelebek / Pençe Gücü", "Elma Ağacı / Gökkuşağı / Oggy Oggy Yarışı", "Küçük Dalga / Korkak Kedi / Çiftçinin Çırağı", "İmkânsız Seçim / Süper Kedi / Uzaylı Kediyle Karşılaşmalar", "Müzedeki Davetsiz Misafir / Havada Bir Gösteri / Alışveriş Arabası Yarışı", "Tamirci Kediler / Korkunu Yen! / Denizci Kediler" şeklinde sıralanıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Oggy'nin hava durumunu değiştirmesi kaos ortamı yaratırken; Oggy ve dostları kaçan balonlarını yakalamak için buluttan buluta atlarlar. Bir süre sonra Mallow ve Oggy bir adadaki yanardağa gider.

21-08/27/oggy-oggy-1-sezon.jpeg

Frederic Martin'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin yönetici yapımcılığını ise Marc du Pontavice gerçekleştiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin