Sadakatsiz için Tarih Ortaya Çıktı

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu için bir tarih ortaya çıktı deniyor. Peki yeni sezon ne zaman gelecek? Konuşulan çekim tarihi ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
25 Ağustos 2021 - 00:28
Gündem

Geçen sezonda en tartışılan Kanal D yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi, sezon finalinde çok fazla soru bıraktı. Yani dizide yeni sezon için ne gelirse şaşırmayız desek yeridir. Ayrılan isimler olabilir. Bir yandan dizinin bu detayları için bilgi toplamaya çalışırken bir yandan da yayın tarihi konusunda haberleri takip ediyoruz. Ve beklenen haber de gelmiş durumda. Sadakatsiz için tarih gözüktü.

Yeni bilgilere göre dizi çok yakında sete çıkıyor. Ayrıca dizinin bu sezon ne zaman yayınlanacağı konusunda da bazı bilgiler var.

Sadakatsiz, Eylül Ayında Geliyor

Dizinin yeni sezonu için başlayacak olan çekimler 1 Eylül tarihinde deniyor. Ekibin ilk kez sete çıkması Eylül ayının hemen başında olacak deniyor ama dizinin yayınlanması gecikmeyecek. Söylenene göre Ağustos ayında çekimlere başlayan rakiplerinden önce başlayacak olan dizi, tam Eylül ayı ortasında gelecek.

Dizinin 15 Eylül’de yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor. Tabii ki bilmediğimiz çok detay var. Kim ayrılacak ya da ayrılan olacak mı gibi çok fazla soru cevapsız. Ama Sadakatsiz için tarihin belli olması bile bu soruların cevaplarını yavaş yavaş alacağımızı işaret ediyor.

21-08/25/sadakatsiz-dizisi.jpg

Şimdilik tanıtım gelmiş değil. Bu nedenle kesin olarak söylenen bu tarihler de doğru demek mümkün değil. Ama eğer gerçekten bu tarihler doğru çıkarsa, birkaç hafta sonra Sadakatsiz heyecanı yeniden başlayacak demek oluyor. Artık dizide kimler kaldı ya da kimler gitti bu da yeni sezonun netlik kazanacak olan kısmı.

Tabii ki bu süreçte bazı isimler için iddialar geldi ama dediğimiz gibi kesin bilgiler için diziyi beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin