Son Yaz Dizisine Önemli Bir İsim Katılıyor

Son Yaz dizisi bu sefer de usta bir oyuncu ile gündemde. Diziye dahil olacağı açıklanan usta oyuncu kim oldu? Dizide nasıl bir karaktere can verecek?

Oğulcan Özsezgi
25 Ağustos 2021 - 00:14
Gündem

Çok kısa süre önce çekimleri başlayan Son Yaz dizisi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Her ne kadar dizi hiç beklenmedik bir şekilde sezon finali yaparak hayranlarını üzmüş olsa da daha güncel bir hikaye ile devam edecek. Hikaye kısmında yapılan değişiklikler, tabii ki yeni oyuncuları da gerektiriyor.

Zaten diziye yeni katılan isimlerin haberlerini de bir bir yapıyoruz. Sürekli yeni bir ismi daha görmeye alıştığımız dizi için şimdi de tecrübeli bir oyuncunun daha kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. Yakın zamanda ekranlarda gördüğümüz ünlü oyuncu kim ve en son nerede rol aldı bunlara bakalım.

Son Yaz Dizisine Katılan Yeni İsim Zuhal Gencer

Dizinin yeni sezonunda usta oyuncu Zuhal Gencer de diziye dahil olacak. Zuhal Gencer’i yakından tanıyoruz çünkü çok kısa bir süre önce başka bir dizi de başrollerden birisiydi. O dizi takip edenlerin yakından bileceği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi.

Ünlü oyuncunun diziye yeni sezonda önemli bir renk katacağını öğrenmiş olduk ama sadece bununla da sınırlı kalmıyor. Bunun dışında usta ismin nasıl bir karakter canlandıracağı konusunda da bilgi var.

21-08/25/son-yaz-dizisi.jpg

Dizide bu sezon öne çıkacak olan Sancaktar ailesinin bir üyesi olacak olan Zuhal Gencer, dizide Kıymet Sancaktar karakterine hayat verecek. Böylece dizide Sancaktar ailesine dahil olacak olan isimler de bir şekilde kesinlik kazanmış oldu.

Diziye yeni gelecek oyuncular Zuhal Gencer ile beraber, Onur Bay, Birce Akalay, Yaprak Medine, Yılmaz Bayraktar oldu. Artık çekimlerin başladığını düşünecek olursak, yeni bir ismin gelmesi şimdilik beklenmiyor.

En azından ilk aşama için yeni bir isim beklenmiyor. Sezon içerisinde bu isimler dışında da diziye dahil olacak olan oyuncular görmek mümkün olabilir. Ama dediğimiz gibi büyük bir ihtimalle dizi bu kadro ile başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin