İlk ve Son Dizisi Özel Bir Modla Geliyor

İlk ve Son terapist modu ortaya çıktı. Dizi ilk defa denenecek bir mod ile beraber gelmiş olacak. Peki bu mod kapsamında dizide tam olarak ne sunulacak?

Oğulcan Özsezgi
24 Ağustos 2021 - 23:30
Gündem

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı İlk ve Son dizisi, Ağustos ayına damga vurmayı başardı. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandığı zaman bir hafta kadar konuşuldu. Tanıtımın sonrasında dizi için yapılan açıklamalar bir hayli konuşuldu.

Sonrasında afiş görselleri geldi ve afişte kullanılan görseller bir hayli konuşuldu. Sonrasında yayın tarihi değişti ve dizi yayınlanmadı bunu gündeme getirdik. Anlayacağınız sürekli bir paylaşım yaptık ve diziyi uzun süre konuştuk. Şimdi ise yayın zamanı geldi. Dizi BluTV üzerinden yayına açılacak. Bu kez da bambaşka bir konu gündeme geldi.

İlk ve Son, Terapist Moduna Sahip Olacak

Dizinin yayınlanmasından hemen önce, diziye ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. BluTV üzerinden yani dijital olarak yayınlanacak yapım, ilk defa denenecek olan bir mod eşliğinde yayınlanacak. İsteyen izleyiciler normal bir şekilde diziyi izleyebileceği gibi isteyen izleyiciler ise terapist modu adı verilen bir modla beraber izleyebilecekler.

Terapist modu verilen mod, dizinin belli bölümlerinde terapist yorumlarının devreye girmesini sağlayacak. Bu modda ana karakterler Deniz ve Barış arasında yaşananlar, terapist tarafından ele alınacak ve izleyicilere aktarılacak.

21-08/24/lk-ve-son-2.jpg

İlk ve Son Terapist modu tam olarak nasıl çalışacak bilemiyoruz. Sadece bir anlatıcı olarak devreye uzman ismin gireceğini biliyoruz. Ama bu uzman isim kim olarak ve diziye tam olarak nasıl dahil ediliyor da yorumlarını yapıyor tabii ki bilemiyoruz.

Bir ilgi deneyecek olan dizinin normal mod, yani düz şekilde de izlenebilecek olması güzel. Bu şekilde seyirciler nasıl izlemek istediklerine doğrudan kendileri karar verecekler. Yapım için beklentiler büyük. Şimdi bu modun da ortaya çıkmasından sonra beklentilerin biraz daha arttığını da söylemek lazım. Dizi kaç bölüm olacak ve ne kadar sevilecek gibi bilgileri yayınlanmasından sonraya bırakıyoruz. Zaten çok bir zaman kalmadı. Saatler sonrasında dizi yayına açılmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin