Dünya Hali Dizisi için Saat Değişikliği! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dünya Hali dizisi için yeni saat açıklaması geldi. Dizi bundan sonra aynı günde ama yeni saatinde yayınlanacak. İşte dizi için alınan kararın detayları.

Oğulcan Özsezgi
24 Ağustos 2021 - 23:00
Gündem

Dünya Hali dizisi, yazın umutla beklenen dizilerinden biri olmuştu. Yapım için paylaşılan tanıtımlar başarılı bulunmuştu. Tanıtımlar ilgi çekince acaba eski Leyla ile Mecnun havasında bir dizi mi gelecek dedik.

Komedi türünün yeni temsilcilerinden olacak olan dizi, absürt komedi sınıfında yükselir deniyordu. Farklı yapısı ile bir fark yarattığı kesin ama dizinin hala istenen etkiyi yaratamadığını da söylemek lazım. Öyle ki TRT 1’in aldığı son kararla beraber dizinin yayın saatinde bir değişikliğe gidildiği açıklandı.

Dünya Hali Saat Kaça Alındı? Ne Zaman Yayınlanacak?

Aslında dirinin prime time denen ana kuşak içerisinde yer aldığını görüyorduk. İlk 5 bölümde bu saat aralığında yayınlandı. Fakat tam istenen reyting alınamayınca saatin değiştirildiği belirtiliyor. Buna göre artık Dünya Hali 22:30’da yayınlanacak.

Dizi için şu an herhangi bir gün değişikliği durumu söz konusu değil. Sadece saat değişikliği konusunda karar verildiğini görüyoruz. Saat değişikliğinin nasıl bir sonuç vereceğini ise göreceğiz. Reytingler konusunda bir toparlama durumu söz konusu olursa, dizinin artık bu saatte yayınlanması kalıcı bir durum olabilir.

Bu arada gün değişikliği konusunda ise herhangi bir ek bilgi yok. Belki de önce saat değişikliği ve arkasından da bir gün değişikliği gelebilir. Burada dediğimiz gibi reytingler konuşacak gibi duruyor.

21-08/24/dunya-hali.jpg

Şimdilik yapım 6.bölümünde yeni saati ile ekranlarda olacak. 6.bölümün alacağı reytinglere göre nasıl bir karar verileceğini bekleyip göreceğiz. Çarşamba günü ekranlara gelecek olan yapımın 6.bölümü için ikinci fragmanın yayınlandığını da ekleyelim.

Yeni bölümden sonra durum hakkında ek bir gelişme yaşanacak olursa sitemizden paylaşacağız. Şimdilik Dünya Hali dizisinin yeni saatinde yeni bölümünü bekliyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin