Güldür Güldür Show'a Kim Katıldı?

Güldür Güldür Show'a kim katılacak ortaya çıktı. Yeni sezonda ayrılan oyuncular kadar programa katılan oyuncular da olacak. İşte program için bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
24 Ağustos 2021 - 22:53
Gündem

Güldür Güldür Show, yaz aylarında uzun bir süre devam etti ve geç sezon finali yaptı. Hatta kanalın dizilere final yaptırmasının ardından, kanlın elinde kalan büyük güçlerden biri oldu ve haftada iki gün yayınlandı. Sonrasında ise sezon finali yaptı. Sezon finalinden sonra ise programdan ayrılan isimlerin olduğu açıklandı. Biraz kadro zayıflamış olsa da şimdi de yeni oyuncular gelmeye başladı. Peki Güldür Güldür Show'a kim katıldı?

Güldür Güldür Show'a Katılan Yeni İsim

Komedi yönüyle öne çıkan ve bir hayli eğlenceli bulunan programa katılan yeni isim Ayça Damgacı oldu. Ünlü oyuncunun komedi tarafında oldukça başarılı olduğunu biliyoruz. Her ne kadar son projelerinde komediden biraz uzaklaşmış olsa da Aramızda Kalsın dizisinde ünlü oyuncunun komedi yönünün ne kadar başarılı olduğunu görmüştük.

Haliyle Güldür Güldür Show'a da çok şey katacağı düşünülüyor. Bir yandan yeni isimlerin programa katılacağı ortaya çıkarken ayrılan başka bir ismin ise kalmadığı konuşuluyor. Bundan sonraki aşamada da yeni isimler programa dahil olmaya başlayabilir.

Öyle ki Güldür Güldür Show çok yakında yeni sezon için çekimlere başlıyor. Sonuçta bir tiyatro gösterisinden söz ediyoruz. Yeni sezonda da seyircili oyunlar yakın zamanda başlayacak. Koronavirüs önlemleriyle beraber çekimlerin BKM tiyatroda başlaması bekleniyor.

21-08/24/guldur-guldur-show.jpg

İlk çekimlerin ise seyircili bir şekilde Eylül ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki sezon arasını geç yapmış olsa da Güldür Güldür Show yeni sezonuna Eylül ayında başlayacak. Yeni sezonda başka hangi oyuncuların olacağı konusunda ise bu hafta bilgiler ortaya çıkacaktır.

Çekimlerin başlamasından sonra ise artık yeni sezon kadrosu netleşir diye düşünüyoruz. Ayrılan oyuncuların yerinin tam olarak doldurulup doldurulmayacağını göreceğiz. Bu sezonda yeni bölümlerin Eylül ayının kaçında yayınlanacağı konusunda ise bir açıklama yok. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin