The Witcher: Nightmare of the Wolf ile müthiş bir animasyon sizi bekliyor!

The Witcher evreni Netflix'te genişlemeye devam ediyor... Vesemir'in başlangıç hikâyesine odaklanan animasyon filmi "The Witcher: Nightmare of the Wolf" Netflix'te! Detaylar...

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2021 - 16:07
Kültür Sanat

Dehşet seni bekliyor...

The Witcher evreni Netflix'te genişlemeye devam ediyor...

İkinci sezonu için heyecanlı bekleyişin sürdüğü The Witcher dizisinin dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich, senarist Beau DeMayo ve Studio Mir imzalı müthiş bir animasyon filmi bugün izleyiciyle buluştu.

Geralt'ın akıl hocası Vesemir'in başlangıç hikâyesine odaklanan animasyon filmi "The Witcher: Nightmare of the Wolf" 23 Ağustos 2021 Pazartesi tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

THE WITCHER: NIGHTMARE OF THE WOLF NASIL BİR YAPIM?

The Witcher: Nightmare of the Wolf'un konusuna bakacak olursak;

21-08/23/the-witcher-nightmare-of-the-wolf-vesemir.jpeg

Yoksulluktan kaçıp witcher olan Vesemir, para ve şöhret için canavar öldürür. Ama yeni bir tehdit ortaya çıktığında tanıdık bir iblisle ve geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.

1 saat 23 dakika süreli filmin seslendirme kadrosu Theo James, Mary McDonnell, Lara Pulver, Graham McTavish, Tom Canton, David Errigo Jr, Jennifer Hale, Kari Wahlgren, Matthew Yang King, Darryl Kurylo, Keith Ferguson'dan oluşuyor.

21-08/23/the-witcher-nightmare-of-the-wolf-foto.jpeg

The Witcher'ın 2. sezonunun ise 17 Aralık 2021'de izleyiciyle buluşacağını hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin