The Witcher yaratıcısı Netflix için yeni projelerle geliyor!

Netflix'in son dönemdeki en popüler işlerininden birisi kuşkusuz "The Witcher" dizisi. The Witcher yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, yeni dizi projeleri için kolları sıvadı! Detaylar...

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2021 - 00:14
Kültür Sanat

Netflix'in son dönemdeki en popüler işlerininden birisi kuşkusuz "The Witcher" dizisi.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı isimdeki video oyunu serisine de ilham veren popüler roman serisinden uyarlanan projede dümenin başındaki isim olarak görev yapan yaratıcı/showrunner Lauren Schmidt Hissrich ile Netflix arasındaki ilişki ise giderek genişliyor!

THE WITCHER YARATICISI İLE NETFLİX ARASINDA YENİ ANLAŞMA!

The Witcher yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, Netflix ile olan ilişkisini çok yıllık kapsamlı genel bir anlaşmaya imza atarak genişletti.

Geçtiğimiz günlerde dizinin TCA oturumunda duyurulan bu gelişmeye göre Schmidt Hissrich anlaşma kapsamında dijital yayın platformu Netflix için senaryolu yeni içerikler ve yaratıcı projeler üretmeye devam edecek.

Schmidt Hissrich, 17 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak olan yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen The Witcher'daki showrunner/ yürütücü yapımcı pozisyonunu korumaya devam edecek.

21-08/23/lauren-schmidt-hissrich-netflix.jpeg

Yazar-yapımcı ayrıca; "Rivyalı Geralt'tan 1.200 yıl önce, elflerin dünyasında geçen bu hikâyede canavarların, insanların ve elflerin dünyaları birleşir ve ilk Witcher ortaya çıkar" kısa özetiyle tanıtılan ve The Witcher'ın öncesini anlatacak The Witcher: Blood Origin dizisinde de yürütücü yapımcı konumunda yer almaya devam edecek.

Netflix Global TV Başkanı Bela Bajaria, bu iş birliği ve yeni anlaşmaya dair yaptığı açıklamada "Lauren, dokunduğu her projeye getirdiği güçlü bir yaratıcı vizyona ve çeşitli becerilere sahip müthiş bir yetenek. The Witcher'daki çalışması ile hem önde gelen bir yaratıcı hem de showrunner olarak sağlam bir şekilde kabul gördü. Gelecekteki projelerde onunla çalışmaya devam edecek olmaktan heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

21-08/23/the-witcher-yeni-sezon.jpeg

Schmidt Hissrich ise anlaşma sonrası duygularını şöyle ifade etti: "Netflix'te evimi bulduğum için çok heyecanlıyım ve inanılmaz derecede tatmin edici bu yaratıcı ortaklığı sürdürmek için sabırsızlanıyorum. Kalbim The Witcher Franchise'a ait olsa da, önümüzdeki yıllarda dünyanın dört bir tarafındaki izleyiciler için başka heyecan verici projelere de katılmayı dört gözle bekliyorum."

Kariyerine NBC dizisi The West Wing'de Aaron Sorkin ve John Wells ekibinde yazarlık yaparak başlayan Schmidt Hissrich, The Witcher'dan önce The Defenders, Daredevil, Power, Do No Harm, Parenthood gibi çeşitli dizilerde yapımcı-yazar pozisyonlarında çalıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin