Starz'ın suç dizisi Hightown'ın 2. sezon başlangıç tarihi ve yeni sezon detayları!

Starz kanalının eleştirmenlerce beğeni toplayan suç draması "Hightown"ın 2. sezonundan haberler var! Yeni sezon konusu, oyuncuları...

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2021 - 23:24
Kültür Sanat

Starz kanalının eleştirmenlerce beğeni toplayan suç draması "Hightown"ın 2. sezonundan haberler var!

HIGHTOWN 2. SEZON 17 EKİM'DE BAŞLIYOR!

İlk sezonu 17 Mayıs-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında yayınlanan dizinin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu. Staz kanalının duyurusuna göre yeni sezon 17 Ekim 2021 Pazar akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

İlk sezonu 8 bölümden oluşan Hightown'ın yeni sezonu 10 bölümden oluşuyor.

HIGHTOWN YENİ SEZONDAN İLK GÖRSELLER

Jerry Bruckheimer Television & Lionsgate Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ikinci sezonuna dair ilk kareler de paylaşıldı. Haberimizin içinde tüm görselleri görüntüleyebilirsiniz.

21-08/23/hightown-s2-foto1.jpeg

Bu sezon ilk televizyon yönetmenliğini de gerçekleştirecek olan Rebecca Cutter'ın (Gotham) yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olduğu Cape Cod Koyu merkezli dizinin oyuncu kadrosunda Monica Raymund (Jackie Quinones), Riley Voelkel (Renee Segna), Shane Harper (Junior), Atkins Estimond (Osito), Amaury Nolasco (Frankie Cuevas Sr.), Dohn Norwood (Alan Saintille), James Badge Dale (Ray Abruzzo) gibi isimler yer almakta.

Yeni sezonun tekrar eden role sahip ve konuk isimleri arasında ise Luis Guzmán, Tonya Glanz, Jona Xiao, Carlos Gómezm Mark Boone Junior, Cecil Blutcher ve Crystal Lee Brown yer alıyor.

21-08/23/hightown-s2-foto-2.jpeg

Hightown'ın hikayesi; silahını ve rozetini Provincetown'a gelen turist kızları baştan çıkarmak için kullanan bir parti kızı olup ayrıca Ulusal Deniz Balıkçılığı Servisi'nde görev yapan Jackie Quinones'in, Cape Cod Koyu'nda bir ceset bulmasıyla yaşamının değişmesine ve kendisini Cape'nin tehlikelerle dolu eroin salgınının merkezinde bulmasına odaklanıyor.

İkinci sezonda; Jackie, geçmişinin sırlar, ihanet, utanç ve başarısızlık okyanusunun üzerinde kalmaya çalışırken ayıklığın ipinde yürümek zorundadır.

21-08/23/hightown-s2-foto-3.jpeg

Rachel Morrison'un (Mudbound, Fruitvale Station) iki bölüm için yönetmen koltuğuna oturduğu ikinci sezonun diğer yönetmenleri Raymund, Brandon Sonnier, Radium Cheung, Antonio Negret ve Eagle Egilsson olarak sıralanıyor.

21-08/23/hightown-s2-foto-4.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin