Go! Go! Cory Carson 5. sezon detayları!

Cory Carson ile sevgi dolu yeni maceralara hazır mısınız? Go! Go! Cory Carson 5. sezon yayında! Detayları burada...

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2021 - 23:06
Kültür Sanat

Sevimli ve neşeli çocuk araba Cory Carson ile sevgi dolu yeni maceralara hazır mısınız?

GO! GO! CORY GARSON YENİ BÖLÜMLERİ İLE GERİ DÖNDÜ!

Alex Woo ve Stanley Moore (Kayıp Balık Dor, Ratatuy) ikilisi tarafından yaratılan okul öncesi çocuklara yönelik animasyon dizisi "Go! Go! Cory Carson" yeni sezon bölümleriyle karşınızda!

Dizinin 5. sezon bölümleri 17 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

Üstelik yeni sezonda izleyiciyi çok daha fazla bölüm ve çok daha fazla macera bekliyor! İlk dört sezonu 7 bölümden oluşan Go! Go! Cory Carson'un 5. sezonu 17 bölümden oluşuyor.

21-08/23/go-go-cory-carson-5-sezon.jpeg

GO! GO! CORY GARSON 5. SEZON KONUSU

Peki, 5. sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni sezonda; ailesi ve arkadaşlarıyla sevgi dolu maceralarına devam ederken her gün yeni şeyler öğrenen sevimli ve neşeli Cory, kâh denizlere açılıyor, kâh göklerde uçmaya devam ediyor.

Sezonun açılış bölümünde; Denizde Bir Gün Kampı'na katılarak ilk kez denize açılma deneyimi yaşayan Cory, harika vakit geçirmek için balık tutmak zorunda olmadığını öğreniyor.

Yeni sezonun, süreleri 10 ile 14 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor: "Denizde Bir Gün", "Yeni Çocuk", "Sertçe Şımartmak", "Parlak Çiçek", "Cory'nin Sesi", "Uçurtma Uçurmak", "Büyük Uyku", "Küçük İnşaatçılar", "Kütüphane", "Uçuş Okulu", "Evcil Bitki", "Doğum Günü Sürprizi", "Zıtlık Günü", "En En İyi Arkadaş", "Antrenör Cory", "Cory Tuba Çalıyor", "Teneffüs".

21-08/23/go-go-cory-carson-5-sezon-izle.jpeg

VTech tarafından üretilen bir dizi oyuncak araç temel alınarak Kuku Studios & Superprod Studio ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın seslendirme kadrosu Alan C. Lim (Cory Carson), Paul Killam (Papa Carson), Kerry Gudjohnsen (Mama Carson), Maisie Benson (Chrissy Carson), Smith Foreman (Freddie), Adelaide Hirasaki (Halle Copter), Neena-Sinaii Simpo (Kimmy O'Tool), Eli Morse (Timmy O'Tool), Jim Capobianco (Gary) ve Ella Joy Ballesteros'tan (Frannie Fenderson) oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin