Yolun Açık Olsun Filmi için Çekimler Tamam

Yolun Açık Olsun filmi için çekimlerin tamamlandığı duyuruldu. Film ne zaman yayınlanacak ve hangi platform üzerinden yayınlanması bekleniyor?

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 21:48
Gündem

Netflix’in bir süredir yeni Türk yapımları üzerinde çalıştığı biliniyor. Platform için çekilen diziler olduğu gibi yine platform için hazırlanan filmler de var. En yakında yayınlanacak olan Türk yapımı içeriğin ise Yolun Açık Olsun filmi olması beklenmekte.

Temmuz ayı gibi çekimlerinin başladığı söylenen film için artık her şey hazır deniyor. Öyle ki filmin çekimlerinin bittiği konusunda da bir açıklama geldi. Ünlü oyuncuların yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla beraber filmin çekimleri için paydos dendiğini de gördük.

Yolun Açık Olsun Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Filmin başrol oyuncularından söz ederek başlayalım. Başrolde daha çok erkek oyuncular öne çıkıyor olacak. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş başrollerde yer alan isim olacak. İki ünlü oyuncunun önderliğinde çekilen filmde, yapımcılığı ise Same Film ve Lanistar Medya üstleniyor.

Çekimlerinin tamamlandığı söylenen yapımın ne zaman yayınlanacağı konusunda ise net bir duyuru gelmedi. Fakat alanın otorite gazetecilerinin söylediğine göre yeni yapım Eylül ayında yayınlanacak.

21-08/22/yolun-acik-olsun-filmi.png

Netflix’in Eylül ayı içerikleri arasında yer alması beklenen filmin süresi ve tam konusu hakkında ise bilgi yok. Bunlar için Netflix duyurusu beklenecek. Zaten Netflix Türkiye film duyurusu ile beraber film için bir tanıtım ya da fragman yayınlayacaktır.

Yolun Açık Olsun filmi için beklenen duyuru yapıldığı zaman ve fragman ya da duyuru videosu yayınlandığı zaman yine bilgi paylaşımı yapacağız. Şu an filmin çekimlerinin bitmesi sonrasında tek beklenen söz ettiğimiz tanıtım duyurusunun yayınlanması.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin