Üç Kuruş Dizisi için Yeni Bir Oyuncu Gündemde

Üç Kuruş dizisi için yeni bir isim daha konuşulmaya başlandı. Dizide yer alacak olan ünlü isimler kimler olacak? Dizi için yaşanan son gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 21:16
Gündem

Çukur mu İçerde mi tartışılır ama iki dizide iz bıraktı orası kesin. İki dizinin tek ortak noktası başarılı yapımlar olması değil. İki dizinin ortak noktalarından birisi de dizilerin final yapmış olması. İki projede de başarı elde edilmesi tabii ki bir üçüncü projenin geleceğini de doğruluyor. Zaten Ay Yapım kesin olarak yeni bir dizi geleceğini duyurdu. Bu dizi Üç Kuruş isimli dizi olacak.

Önce Çukur finalinde gözüken dizinin sonrasında birçok kez gündeme geldiğini de gördük. En çok merak edilen ise dizinin oyuncuları. Hangi isimlerin başrolde olacağı merak ediliyor. İşte başrolde olacak bu isimler için yeni bir bilgi de geldi.

Üç Kuruş Dizisine Katılacağı Söylenen Yeni İsim Kim Olacak?

Dizide yer alacağı söylenen ilk başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu deniyordu. Ünlü ismin dışında ikinci olarak dizide yer alacağı söylenen başrol oyuncusu ise Ekin Koç olacak deniyor. Yakın zamanda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ve başarılı performansı ile dizinin öne çıkan isimlerinden biri olan Ekin Koç, Üç Kuruş dizisinden teklif aldı deniyor.

Diziden teklif aldığı söylenen ünlü ismin bu teklifi değerlendirdiği ve dizide oynamasının muhtemel olduğu da söylenmekte. Fakat Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer karakterini canlandıran usta oyuncunun kesin olarak dizide yer alacağı netleşmiş değil.

21-08/22/-kurus-2.jpg

Haliyle şimdilik usta oyuncunun diziyi kabul ederse nasıl bir karakteri canlandıracağı bilinmiyor. Aslında yeni sezon için düşünülen Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunun ne zaman netlik kazanacağı ise tamamen belirsiz.

Şu an için oyuncu kadrosunun belli olmaması, dizinin çekimlerinin de başlamadığının göstergesi. Bu da Eylül ayında yapım gelmeyecek beklentilerini güçlendiriyor. Ama yeni sezonda bir tarihte geleceği kesin diyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin