Nilsu Berfin Aktaş Yeni Bir Dizide Başrol Olarak Dönüyor

Nilsu Berfin Aktaş yeni bir dizi projesinde başrol olarak yeniden ekranlarda olacak. Ünlü ismin dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Rol belli oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 20:20
Gündem

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Nilsu Berfin Aktaş, diziyle beraber adeta parladı. Bir anda tanınan ve yakından takip edilmeye başlayan genç oyuncu, Gökçe Mollaoğlu karakteriyle sevildi de.

Başarılı bulunan oyuncu, dizinin final yapmasının sonrasında ise bir süre ekranlardan uzak kalır diyorduk ama genç oyuncu hiç zaman kaybetmedi. Önce dijitale çekilen Ölüm Zamanı dizisi ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isim, şimdi de yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Üstelik bu kez ünlü oyuncu direkt başrol olacak.

Nilsu Berfin Aktaş, Benim Hayatım Dizisinde Rol Alacak

Genç oyuncunun yeni dizi projesinin, yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan Benim Hayatım dizisi olacağı söyleniyor. Yakın zamanda yapım şirketi kurduğunu açıklayan Bahadır Özdener tarafından çekilecek olan dizinin başrolünde yer alacak Nilsu Berfin Aktaş, uzun süre daha ekranlarda olacak gibi gözüküyor.

Dizinin nasıl bir konusu olacağı noktasında ise çok fazla detay paylaşımı yapılmaması dikkat çekiyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde komedi yönüyle öne çıkan bir rol üstlenen Nilsu Berfin Aktaş, Ölüm Zamanı dizisinde ise bambaşka bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Yani buradan da nasıl bir dizi ile karşılaşacağımızı anlamak güç. Başarılı oyuncu hem komedi hem de dram yapımlarında rahatlıkla rol üstlenebiliyor.

21-08/22/nilsu-berfin-aktas-2.jpg

Şu an oyuncu belirlemeleri konusunda çalışmaların devam ettiğini düşündüğümüz yeni dizinin Eylül ayında ekranlarda olması zor gibi gözüküyor. Yine yeni sezonda gelecek bir dizi deniyor ama dizinin Eylül ayına yetişmesi için şu sıralar çekimlerinin başlamış olması gerekiyor. Böyle bir durum da şu an için gözükmediğinden dolayı, dizinin ne zaman ekranlara geleceği noktasında da tahminde bulunmak zor. Sadece biraz gecikeceği tahminini yapabildiğimizi tekrar belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin