Kanunsuz Topraklar İlk Tanıtım ve Konusu

Kanunsuz Topraklar konusu kesinleşti ve dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin konusu ne? Ne zaman yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 19:58
Gündem

Eylül ayı geldi çattı. Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni diziler için de detaylar ortaya çıkmaya başladı. Devamını beklediğimiz ve merak ettiğimiz çok dizi var. Ama görünen o ki bu sezon yeni dizilerden de çok konuşacağız. Yeni dizilerden birisi de Kanunsuz Topraklar olacak. İlk tanıtımı yayınlanan dizinin konusu da belli oldu.

Nasıl bir dizi göreceğimizi az çok anladık ve oyuncularla da tanışma fırsatını bulmuş olduk. Tanıtım sonrasında ortaya çıkan detaylardan ve dizinin konusundan söz edeceğiz. Beklentilerin büyük olduğu yeni dizinin nasıl karşılanacağını biz de merak ediyoruz.

Kanunsuz Topraklar Konusu

Dizinin konusunda başlayalım. Bir dönem dizisi olacak olan Kanunsuz Topraklar, 1940’lı yıllarda geçecek. Zonguldak’ın meşhur kömür madenlerinden birine sahip olan Malik Bey dizinin ana karakterlerinden biri olacak. Malik Bey’in madeninde bir işçi olan Davut ile Malik Bey’in kızı olan Gülfem arasında filizlenen aşkı izleyeceğiz.

Zengin kız fakir oğlan hikayelerinden bir başkasını göreceğiz ve dizi biraz imkansız bir aşk konusu üzerinden ilerleyecek. Tabii ki dizide sadece bu olmayacağını da anlıyoruz. Bir yandan da maden işçilerinin zorlu hayatının da konu edineceği konusunda bilgiler var.

Zaten Kanunsuz Topraklar fragmanının gösterdiği de tam olarak bu. Madencilerin o dönem ne kadar zorlu şartlarda çalıştığını ve hayatlarının ne kadar zor olduğunu da göreceğiz. Fragmandan anladığımız çekimler dikkat çekici şekilde gerçekleştirilmiş. Yani dönem dizisi olduğu en net şekilde yansıtılmış durumda.

Genelde bu tip dizilerin biraz daha fazla ilgi çektiğini biliyoruz. Kanunsuz Topraklar dizisini de böyle değerlendiriyoruz ve diziden beklentilerimiz de oldukça yüksek. Şu an için yayın tarihi konusunda bilgi verilmemiş. Her dizide olduğu gibi çok yakında ifadesi kullanılmış. Ama şu var ki çekimlerin yapıldığı ve tanıtımın yayınlandığını görüyoruz. Bu bile demek oluyor ki dizi yeni sezona hazır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin