Cengiz Bozkurt Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosunda!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
09 Kasım 2020 - 14:55
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren Show TV'nin Süreç Film imzalı sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölüm fragmanı, kadroya katılan yeni bir ismi müjdeledi.

20-11/09/kuzey-y.png

Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren dizi, 20 yıl sonra kaldığı yerden şiddetiyle devam eden Kuzey ile Yıldız'ın aşkını konu alan hikayesi ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Cengiz Bozkurt Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosunda!

20-11/09/cevher-kadioglu.jpg

İki inatçı aşığın hikayesini Karadeniz'in hırçın suları arasında izleyicilere aktaran dizinin yeni bölüm fragmanında sevilen oyuncu Cengiz Bozkurt göze çarpıyor. Yıldız'ın Kuzey'e istendiği sahnede ortaya çıkan Bozkurt, bu ilişkiye itiraz eden Yıldız'ın amcası Cevher Kadıoğlu karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin