Cenk Kangöz Kırmızı Oda dizisine Boncuk'un babası rolü ile konuk oluyor!

Kırmızı Oda dizisine yeni bir konuk daha geliyor.

Merve Mutlu
09 Aralık 2020 - 12:11
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanarak yazdığı kitabından uyarlanarak tv8 ekranları için hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Birbirinden farklı hayat hikayelerini anlatan dizi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında. 

20-12/09/kirmizi-oda.jpg

Sevilen dizinin oyuncu kadrosu ünlü isimleri konuk olarak ağırlamaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik, yalnızlığına ermişleri hayal ederek çare bulmaya çalışan çaresiz bir kadın olan Boncuk karakteri ile dahil olmuştu. Yurt dışında kocasıyla birlikte yaşayan ve hiç kimseyi tanımayan Boncuk'un yalnızlığına bulduğu çare herkesi derinden yaralamıştı. Şimdi Boncuk'un babası karakteri ile yeni bir oyuncu daha konuk oluyor.

Cenk Kangöz Kırmızı Oda dizisine Boncuk'un babası rolü ile konuk oluyor!

20-12/09/cenk-kangoz.jpg

Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik'in babasını canlandıracak olan ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisine flashback sahnelerle dahil olacak. 15. bölümünden itibaren hikâyeye dahil olan karakteri de Cenk Kangöz canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin