Cennet Mahallesi geri dönüyor!

Show TV'nin yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Cennet Mahallesi, yeni kadro ile geri dönüyor.

Berfu Özlen
15 Mayıs 2017 - 11:50
Gündem

Yayınlandığı dönemde, gerek yayın günleri gerek tekrarlarıyla olsun, çokça takip edilen komedi dizisi Cennet Mahallesi, yeni kadrosu ile geri dönüyor. Yapımcılığını Erler Film'in yapacağı dizinin proje tasarımı Türker İnanoğlu'na ait olacak.

Dizinin orjinal kadrosuna bulunan, Melek Baykal, Çağla Şıkel, Özkan Uğur, Alişan ve Müjdat Gezen rol alıyordu. Yeni projede ise kadro tamamen farklı olacak. 

Yeni kadro yeni proje

Yeni döneminde de Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yenilenmiş kadrosunda, Oya Başar, Petek Dinçöz, Cezmi Baskın, Erkan Şahin, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Boğaç Aksoy, Mehtap Ar, Gülay Baltacı, Lalizar Kemaloğlu ve eski kadroda da konuk oyuncu olarak göre almış olan Ateş Böceği Ercan yer alıyor.

Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonunda yönetmenlik koltuğuna Hakan Arslan otururken, senaryo ekibinde, Fethi Kantarcı, Saygın Dilbaş ve Barkın Şenüren görev alacak. 

Daha önce Roman Havası adıyla yeniden uyarlanan dizi pek başarılı bir grafik çizememişti. Tekrar Cennet Mahallesi adıyla yayınlanacak olan yeni projenin başarısı ise, şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin