Ceren Moray ve Demet Evgar'ın Avlu dizisinde kök hücre için sosyal mesaj verildi!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu bu kez de kök hücre bağışı için sosyal mesaj verdi. Detaylar haberimizde..


01 Şubat 2019 - 13:32
Magazin

Star tv ekranlarının perşembe akşamları vazgeçilmezi haline gelen ve Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin başrollerini paylaştığı Avlu dizisi, dizi arasının ardından bomba gibi bir dönüş yaparak izleyicilerini memnun etti. 

Ayrıca Kenan Ece, Selen Seyven, Nergis Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Onuryay Evrentan ve Deniz Barut gibi başarılı oyuncuları da kadrosunda barındıran Avlu dizisi, daha önce Şule Çet İçin Adalet İstiyoruz sloganı ile önemli bir kadın dayanışması ağına destek olmuş, yaptıkları paylaşım ile de kadın cinayetlerine yönelik tepkilerini göstermişlerdi. 

#https://www.diziler.com/haber/avlu-dizisinin-setinden-topluma-buyuk-bir-mesaj-var-18061#

Avlu dizisi bu kez de kök hücre bağışı için sosyal mesaj verdi. Oyuncu Ceren Moray'ın canlandırdığı Azra karakterinin tahliye olmasının ardından sokak çekimleri yapılan dizide, Ceren Moray'ın arkasındaki duvarda yazan yazılama bir sosyal mesaj veriyordu. Son dönemlerde oldukça gündemde olan ve önem arz eden kök hücre konusuna Avlu dizisi, "Kök hücre bağışla hayat kurtar" sloganı ile destek oldular. 

Yazılamanın görüntüye girdiği sahne uzun tutularak izleyicilerin dikkat etmesi sağlanmaya çalışıldı.

Avlu dizisi yeni bölümü ile 7 Şubat Perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin