Cesur ve Güzel 16. bölümünde Cesur annesini kaybediyor

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Cesur ve Güzel'in geçtiğimiz hafta yayınlanan 16. bölümünde hırs dolu anlar ve sürpriz dakikalar vardı.

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 21:38
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarında romantizmin dorukta olduğu ve gizli defterlerin açıldığı bir bölümle daha Cesur ve Güzel seyircisiyle buluştu.

17-03/08/c1.jpg

Dizinin 16. bölümünde hırs dolu anlar ve sürpriz dakikalar vardı. Babasının katiline hızla yaklaşan Cesur’un tek isteği babası için adaletin yerini bulmasıdır.

Babasının ateşli yaralamadan öldüğünü öğrenen Cesur soluğu Tahsin Korludağ’ın ofisinde alıyor. Babasına zarar vermesinden korkan Sühan, savcıyla beraber yanlarına gidiyor. Rıza ise Korludağ sınırlarında rahatça geziyor. Rıza’nın asıl isteği ise onca yılın kini ve birikmişliğiyle Tahsin’in ölümüdür ama bunu Cesur’un ellerinden olmasını istiyor. Cesur’un elinde hiç olmadığı kadar kuvvetli bir koz var. Babasının dosyasını tekrar açtırabilmek için elindeki kozu kullanacak mı?

Cahide Gerçekten Hamile

Bu sırada zehirlenme vakasıyla hastaneye kaldırılan Cahide, Hülya’nın hastaneye yetişemeyeceğini öğreniyor ve tam sakladığı gerçek, uydurduğu yalanlar ortaya çıkacakken bir mucize oluyor ve ultrasonda Cahide gerçekten bebeği olacağını öğreniyor. Şaşkınlık ve mutluluk hepsini aynı anda yaşarken bunu Hülya’ya söylememe kararı veriyor.

17-03/08/cahide-1488997196.jpg

Öte yandan Şirin Cesur’a annesi Fügen Hanım’ın kaybolduğunu ve Tahsin Bey’in oradan geçtiğini söylüyor. Aynı sırada da Tahsin Bey’in arabasının önü bir yabancı tarafından kesiliyor ve Adalet elimizde Rıza seni eski fabrikada bekliyor, deyip kaçar. Adalete bir şey olma korkusuyla fabrikaya giden Tahsin Bey, kafeste asılı olanın Adalet olduğunu sanmaktadır. Cesur, Kemal ve savcı içeri girerler. Kim olduğunu bilmediğimiz biri kafesin altındaki kapağı açarak içindekinin o yükseklikten düşmesini sağlar. Düşen kişi Cesur’un annesi Fügen Hanım’dır.

Cesur ve Güzel yeni bölümleriyle Perşembe akşamları saat 20.00 de Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin