Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanında Cesur'un öfkesi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi dram romantizm severlerin ilgiyle takip ettiği Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 20:34
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi dram romantizm severlerin ilgiyle takip ettiği Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanı Cesur’un annesine yakarışıyla oldukça bir duygusal sahneyle başlıyor.

17-03/08/cghuzun99.jpg

Cesur’un annesine seslendiği sırada hapishane koğuşunda sıraya dizilenlerin içinde Tahsin Korudağ’ı görüyoruz. Annesinin kaybının vermiş olduğu acıyla Sühan’a sen artık benim için sadece katilin kızısın diyen Cesur, Sühan’ı gözyaşlarıyla bırakıp gidiyor. Cesur, Sühan’dan vaz mı geçecek? Tahsin Korludağ’ı hapishanede nasıl günler bekliyor?

Cesur ve Güzel 17. bölüm 2. fragmanında Tahsin yine kurtuluyor... Cesur, Tahsin Korludağ için hakaretlerde bulunarak Sühan’a babasını kurtaramayacağını vurgulayarak söylüyor. Sühan ise o üzüntüyle babasının yapmadığını savunuyor. Annesinin düşüşünün hemen sonrasında Cesur, sinir krizi geçirerek Korludağ’a saldırıyor. Rıza’yla yüzyüze konuşan Cesur, Rıza’nın planına bilmeden ayak uyduruyor? Bu sırada hapishaneden çıkmış ve Adalet’e sarılarak oraya bir daha geri dönmeyeceğini söyleyen Tahsin Korludağ, ortalığı iyice karıştıracak gibi duruyor. Cesur Tahsin Bey’in cezasını kendi elleriyle vermeye and içiyor.

Tahsin Korludağ hapishaneden nasıl kurtuldu? Cesur, yaşadığı annesinin kaybıyla başka bir insana mı dönüşecek? Ekranlarının gözde dizisi Cesur ve Güzel heyecan dolu bir bölümle 9 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’da Star Tv ekranlarında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin