Kırlangıç Fırtınası 1. bölümde Ülfet geri döndü!

İlk bölümüyle Fox ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırlangıç Fırtınası izleyicilerden tam not aldı!

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 19:43
Yeni Bölüm

Yönetmen koltuğunda Emine Fulya Yavuzoğlu’nun oturduğu, yapımcılığını ise Poyraz Karayel dizisiyle adını duyuran Limon Film’in üstlendiği Kırlangıç Fırtınası ilk bölümüyle Fox ekranlarında izleyiciyle buluştu.  

17-03/08/kf-1488989973.jpg

İlk bölümünde, evladından koparılan ve mahrum bırakılan Ülfet’in gözünden kendi hayat hikayesine şahit olduk. Sevdiği adamdan hamile olan Ülfet, abisinin zoruyla zengin birisiyle evlendirilmeye çalışılırken aşkına kaçma kararı alıyor. Ailesinin bu yüzden reddettiği Ülfet, abisi Kudret’in sevdiği adamı öldürmesi ve çocuğunu da daha bebekken elinden almasıyla çaresiz kalıyor. Kudret bebeği kendi ailesinin yanına götürerek aynı anda doğum yapmış olan eşi Meryem’e ikiz çocuklarının olduğunu söylüyor. Bu sırrı ise sadece Kudret, annesi Fikret Hanım ve ebe kadın biliyor. Aradan yıllar geçiyor ve iki çocukta büyüyor, Meryem büyük sırdan habersiz çocuklarını sevgiyle büyütüyor birinin adı Yusuf diğerinin ise Şahin oluyor. Şahin ailenin sert ve kaba çocuğu, Yusuf ise daha mülayim, sakin yapıda bir çocuktur. Ülfet sevdiği adamın ve oğlunun intikamını almak için geri dönüyor. Kendi ayakları üstüne basan ve dimdik duran Ülfet, Kudret’e geçmişi hatırlatıyor!

Geçmişde Kalanlar

Kudret, Ülfet’e oğlunun nerede olduğunu söylemiyor fakat gerçekte de hangisinin kendi oğlu olduğunu aradan geçen yıllar sayesinde unutuyor. Fikret Hanım ise bu sırrı daha ne kadar saklayabileceğini bilemiyor. Fikret Hanım bütün ailenin olduğu mutlu bir yemekte, yılların vermiş olduğu ağırlıkla kötü bir kabus görüyor. 

Yeni dizi Kırlangıç Fırtınası olay örgüsüyle şaşırtmaya devam ederek seyirciyi merakta bırakmayı başarıdı. Dizinin yeni bölümü 13 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox ekranlarındada sizleri bekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin