Cesur ve Güzel 9. bölümde neler oldu?

Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan 9. bölümde nefesler tutuldu! Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisinde Cahide planının işlemesi için gözünü karartırken, Cesur'un gerçek kimliğini öğrenen Sühan her geçen gün sevdiği adamdan uzaklaşıyor.

Sibel Karagöl
12 Ocak 2017 - 22:00
Yeni Bölüm

Tüm sırların açığa çıktığı Cesur ve Güzel'in yayınlanan son bölümünde herkes nefeslerini tutmuştu.

Bu akşam yayınlanan 9. bölümde ise Cahide'nin Bülent'i de ortak ettiği sahte hamilelik durumunda ise ortalık karışıyor. Hapse atılan Turan'ın konuşmaması için mafya ile anlaşan Cahide iyice ileri gidiyor!

Cesur, Tahsin'in emriyle belge ve kimlik sahteciliğinden tutuklanır. Ama Cesur savunmasına hazırlıklıdır ve serbest bırakılır. 

17-01/12/cesss.jpg

Tahsin has adamı Salih ile Cesur'a bir oyun oynar. Babasının ölümünün bir intihar olduğunu inandırmaya çalışan Salih'in başarılı olup olmayacağı gelecek bölümlerde kesinlik kazanacak...

Cahide ile yaptığı anlaşmayla istediği lüks içinde yaşamayı hedeyleyen Hülya, erkekleri avucunun içi gibi bilen eski hayat kadınıdır. Bulduğu her fırsatta Korhan'ın aklını çelmek için tüm kadınlığını kullanır. Bu sırada babasının bir katil olduğu gerçeğini saklamaya çalışan Korhan ise çok üzgündür. Kendini alkole veren Korhan, Cahide sandığı kadının kucağında  ağlarken, Cahide gelir. Gördüğü uygunsuz pozisyon Cahide çılgına döner. 

17-01/12/cahhh.png

Her bölümde izleyicileri ters köşeye yatırmaya seven Cesur ve Güzel'de bu aldatma vakası da başka bir oyundur. Cahide'nin hamileliğini saklamak için yaptığı plan tıkır tıkır işlemektedir.

Tahsin Korludağ ise Cesur Karahasanoğlu'dan kurtulmak için, Hasan'ın hikayesini kendi yalanlarını katarak ailesine anlatır. Ama Sühan ve Korhan ise Cesur'dan kurtulmak için aceleci olmamakta kararlıdır.

17-01/12/araba.jpg

Bu sırada Korludağ Cesur'un fişini çekmek için Salih ile yedek bir plan daha yapar.  Cesur'un arabasının frenlerini bozan Salih, Sühan'ın da arabaya bineceğinden habersizdir! Tahsin kendi kazdığı kuyuya düşer. Sühan ile Cesur son hızla ilerlerken, dizinin bu akşam yayınlanan bölümün son sahnesinde araba takla atar.

Etkileyici araba kazası sahnesinde, alevler içinde mahsur kalan Cesur ve Sühan'a bir zarar gelip gelmeyeceğini öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin