Vatanım Sensin 11. bölümde Hilal için son bir şans

Ekranların ilgiyle takip edilen dönem dizisi Vatanım Sensin bu akşam ekrana gelen yeni bölümü ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Merakla beklenen dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümüne idam sahnesi damga vurdu!

Sibel Karagöl
12 Ocak 2017 - 23:00
Yeni Bölüm

Ekranların ilgiyle takip edilen dönem dizisi Vatanım Sensin bu akşam ekrana gelen yeni bölümü ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Merakla beklenen dizinin bu akşam yayınlanan 11. bölümüne idam sahnesi damga vurdu!

17-01/12/hilal.Jpeg

Sürükleyici hikâyesi ve iddialı oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde Cevdet kızı ile vatanı arasında bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Yunan Cephaneliklerini yok etme suçundan idama mahkum olan masum Hilal parmaklıklar ardında ölümünü beklemekteydi. Masum Hilal'in parmaklıklar arasında söylediği uyu bebeğim ninnisi izleyicileri gözyaşlarına boğdu...

Hayatının en zor kararını vermek zorunda kalan Cevdet'ten vatanın işgalden kurtuluşu için kızını feda etmesi istenmiştir

Kızının gözleri önünde idam edilecek olmasına katlanamayan Azize, Vasili'ye gidip yalan beyan verdiklerini, cephaneliğin patlatıldığı gün Cevdet'in yanında olmadığını itiraf eder. Fakat Vasili,  Azize'nin sözüne itimat etmez, kızını kurtarmak için yalan söylediğine inanır.

17-01/12/hil2.jpg

 

Kurtuluş savaşı yıllarını konu alan dizide, kendisine gelen mektupla İzmir’e gelen,Halide Edip umut ve heyecan dolu direniş konuşmasıyla halkı etkiledi.

Ayrıca Hilal'in hücresine gizlice giren Halide Edip'in konuşmasında herkesin tüyleri diken diken oldu. Halide Edip'in hayranı olan Hilal'in vatan aşkı ile ilgili konuşması

"Onlar seni esir aldıklarını,nefessiz bıraktıklarını düşünüyorlar. Ama sen bu toprağın bağrında bin Halit İkbal'le yeniden doğacaksın kızım" Halide Edip 

Son Dakika Tehdidi

Vatanım Sensin'de Cevdet kızı Hilal'den "vatan" için vazgeçiyor. İdama saniyeler kala vatan sağolsun sesleriyle gerilimin tırmandığı anda, Komutan Vasili'ye "İnfazı durdurmazsanız oğlunuz ölür." diye bir not gelir. Bu not ile Hilal kurtulacak mı?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin