Hayat Bazen Tatlıdır 11. bölümde tüm dengeler değişiyor

Dizinin yayınlanan son bölümü 11. Bölümde Koray Sevda'yı öpüyor, Gözde'ye ise artık peşini bırakacağını söylüyor. Bu Koray'ın yeni planı mı yoksa gerçekten Sevda'dan hoşlanıyor mu?

Sibel Karagöl
13 Ocak 2017 - 00:27
Yeni Bölüm

Dizinin yayınlanan son bölümü 11. Bölümde, kendini Hayat öğretmene zarar vermeye çalışan yabancının önüne atan Koray, hastaneye kaldırılmıştı. Hayat öğretmen dahil herkes ağır bıçak yarası alan Koray’ı ziyaret etmeye gitmişti. Yaptığı bu iyilik karşısında etkilenen 10- B sınıfı Koray’ın değiştiğini düşünürken, Koray yine yapacağını yaptı.

Koray ve Burak'ın iddası

Okulda başlık seçimlerini fırsat bilen Koray, Burak’a meydan okuyor, Okul başkanı olan kişinin Gözde’ye alacağını diğerinin ise aradan çekileceği konusunda anlaşmayan varan ikilinin başkanlım seçimleri için hazırladıkları şovlar izleyicileri eğlenceli anlar yaşattı.

17-01/13/assssk.jpg

Burak seçim sonuçları açıklanmadan hemen önce bu çirkin iddiadan vazgeçmek istese de Koray, Hayat öğretmen ve tüm okulun önünde iddianın gerçek nedenini açıklar. Hayat ve Gözde duydukları karşısında şok olur ve çok sinirlenirler. 

Ortaklık Bozuldu

Bu sırada geçtiğimiz bölümlerde sevdiklerini ellerinde tutmak yada geri kazanmak için "ortak" olan Sevda ve Koray günden güne yakınlaşmaktadırlar. Aralarında su sızmayan ikili zor zamanlarında birbirlerinin desteğine ihtiyaç duymaktaydı. Fakat dizinin son bölümünde Koray'ın bir anda Sevda'yı öpmesiyle tüm dengeler değişiriz.

17-01/13/sevda.jpg

Diziyi ilgiyle takip edenler Koray'ın Gözde'nin peşini bırakıp bırakmayacağını ve Sevda'nın Koray'a ilgi duyup duymadığı Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. Ayrıca Gözde ile Burak'ın arasını açan bu çirkin iddiya karşısında Gözde öfkesini nasıl gösterecek? 

Hayat Bazen Tatlıdır 12. Bölüm Fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin