Cesur ve Güzel'de düğün var!

Star TV'nin fenomen dizisi Cesur ve Güzel'de düğün hazırlıkları başladı.

Berfu Özlen
01 Haziran 2017 - 10:59
Gündem

Cesur ve Güzel dizisinde mutlu sona yaklaşılıyor. Dizinin 29. bölümünün yayınlanan 2. fragmanında, Cesur ve Sühan evleniyor.

Düğün var!

 

Perşembe akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve seyirciyi içine çeken senaryosu ile, bu yılın fenomen dizilerinden olmuştu. Beklenmedik bir şekilde erken final yapacak olan dizinin gelecek bölümünde Cesur ve Sühan, sonunda evleniyor. 

Bu akşam yayınlanacak bölümde, süpriz gelişmeler yaşanıyor. Televizyon ekranlarının en çok birbirine yakışan çifti, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün hayat verdiği, Sühan ve Cesur evleniyor!

Yeni bölümde neler olacak?

Rıza'nın tutuklanmasının ardından, Cesur ve Sühan geleceğe tekrar umutla bakmaktadır. Her ne kadar düşmanının bu kadar kolay vazgeçmeyeceğine inansa da, Cesur, hislerini kendine saklamakta ve bu korkularını Sühan ile paylaşmamaktadır. Çiftin artık önlerinde, planlamaları gereken dillere destan bir düğün süreci vardır. 

Bir yandan bebeğinin kaçırılma haberini alan Hülya, ona tekrar kavuşabilmek için elinden geleni yapar. Gittikçe daha hırçınlaşan Hülya'dan korkan Cahide, çözümü Tahsin Korludağ'da arar. Her ne kadar Tahsin'in gözüne girmek için, Cahide elinden geleni ardında koymasa da, Korhan buna engel olacaktır.

Cesur ve Sühan'ın evlilik kararı, Korludağ'da büyük tartışmalara neden olur. Bu haberi herkes farklı karşılarken, Rıza, elindeki son kozu kullanmak için harekete geçer. 

Yeni bölümün fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Ay yapım imzalı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 21:00'da Star TV ekranlarında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin