Ceyda Ateş uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen ismi yeni sezonda ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2019 - 10:15
Yeni Bölüm

Başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Ateş, rol aldığı son dizilerin tutulmaması ve erken final yapması ile dizilerden uzak kalmıştı. En son "Ya Tutarsa" adlı dizide rol alan ve Amerika'ya taşınması ile oyunculuğa ara veren Ateş, yeni sezonda Star TV'nin yeni dizisinde yer alacak. 

19-08/05/ceyda-ates-kimdir.jpg

Diziler konusunda talihsizlik yaşayan ve erken final yapan dizilerde adı geçen Ateş bu konuyla ilgili: 

"Yayından kalkan dizilerin tüm sorumluluğu başrol oyuncularına kesiliyor. Benim başrolünü oynadığım dizi yayından kalkıyor, sonra Ceyda Ateş'in dizisi yayından kalktı diye algı operasyonu yapılıyor. Diziyi ben yönetmiyorum, senaryoyu ben yazmıyorum ve kamera arkası ekibini ben organize etmiyorum. Biz sadece bize verilen rolü en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Reyting konusunda lütfen artık bizleri kurban etmeyin"

cevabını vermişti. Ateş bu kez şeytanın bacağını kıracak bir proje ile ekranlara dönüyor.

Ceyda Ateş Çocuk dizisinde!

19-08/05/ceyda-ates-ekranlara-donuyor.jpg

Kadrosunda: Nazan Kesal (Asiye), Merve Çağıran (Akça), Serhat Teoman (Ali Kemal) ve Kenan Acar'ın (Murat) rol alacağı, Star TV'nin yeni sezondaki dizi projesi olan Çocuk'ta Ceyda Ateş de Şule karakterine hayat verecek. 

Başarılı ve güzel oyuncu bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. 

19-08/05/ceyda-ates.png

"Herkese merhaba. Pek yakında sizlere sürprizim olacak demiştim işte şimdi bu sürprizi açıklama zamanı. Yakında tekrardan evlerinize misafir olmaya geliyorum. Şu an ülkemdeyim ve yakında yayında olacak yeni dizimizin çekimleri için çalışmaya başladım. 'Çocuk' yakında StarTV ekranlarında sizlerle olacak. Tekrardan buluşmak için çok heyecanlıyım. Dilerim beni özlemişsinizdir. Herkesi sevgiyle öpüyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin