Channel 4 kanalının yeni dizisi Jerusalem'i tanıyalım!

İngiliz kanalı Channel 4 ekranlarında yayınlanacak dönem draması Jerusalem'in konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Jerusalem tanıtım.

Volkan Küçükel
23 Mart 2018 - 22:15
Gündem

Channel 4, ilk sezonu 6 bölümden oluşacak "Jerusalem" isimli yeni bir casusluk dramasına onay verdi.

"JERUSALEM" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Emma Appleton (The End of the F***ing World), Luke Treadaway (A Streetcat Named Bob), Michael Stuhlbarg (Shape of Water, Call Me By Your Name), Matt Lauria (Friday Night Light), Brandon P Bell (Dear White People), Keeley Hawes (Line of Duty) ve Stephen Campbell Moore (The Last Post, The Child in Time) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin hikayesine bakacak olursak;

18-03/23/emma-luke.jpg

Bash Doran'ın (Masters of Sex, Boardwalk Empire) yaratıcısı ve senaristi olduğu Jerusalem'in hikayesi İkinci Dünya Savaşı'nın ardından yeni dünya düzeninde yerini tanımlama mücadelesindeki İngiltere'de geçiyor.

Dizinin hikayesi; 20'li yaşlardaki gözüpek ve hırslı Feef Symonds (Appleton) karakteri üzerine odaklanıyor. İşçi Partisi'nin Winston Churchill'i devirip büyük bir zafer elde ettiği dönemde, 1945 senesinde sivil kamu hizmetlerine katılan Feef'in hayatı adına başarılı bir şeyler yapma tutkusu ailesi tarafından tanınmamakta, Peter (Matt Lauria) isminde Amerikalı bir sevgilisinin olması işleri daha da karmaşıklaştırmaktadır.

18-03/23/keeley-hawes.jpg

Feef bir süre sonra İngiltere'de filizlenen sosyalist tutkuların Sovyetlerin ekmeğine yağ sürmemesine çalışma gibi gizli bir gündeme sahip olan Amerikalılar için kendi hükümetine karşı casusluk yapmayı kabul eder. Neyin savunucusu olduğunu ve neler yapabileceğini çözmeye çalışan Feef, bu süreçte kendisi için düşünmeyi ve bilginin güç haline geldiği, hiçbir şey ve hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığı bu ortamda kendi kuralları ile oynamak zorunda olduğunu öğrenmelidir.

Feef, Luke Treadaway'in hayat verdiği İşçi Partisi'nin yeni seçilen sosyalist ve idealist milletvekili Hugh ile tanıştığında işler daha karmaşık hale gelecektir. Hugh, Feef'in Amerikalılara olan sadakatini sorgulamasına neden olacak mı?

Keeley Hawes, Feef'in sivil hizmetteki zor beğenen patronu Priscilla'yı canlandırırken; Michael Stuhlbarg ise Amerikalı fanatik Rowe'a hayat verecek.

Rory Aitken, Eleanor Moran, Emma Willis, Tim Carter, Josh Varney ve Ben Pugh gibi isimleri yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduran dönem dizisinin çekimlerine başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin