Bir Mucize Olsun dizisi ne zaman başlıyor konusu ne olacak?

Pastel Film'in yapımcılığını yaptığı Bir Mucize Olsun dizisi Fox ekranlarında yayına girecek. Ne zaman başlayacak konusu ne olacak?

Nurşah
23 Mart 2018 - 18:14
Yeni Bölüm

Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Bir Mucize Olsun dizisinin tanıtım filmi ekranlarda yayınlanmaya başladı. Fox TV ekranlarında gösterim hayatına başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu Su Kutlu, Furkan Palalı, Ahu Sungur gibi oldukça yetenekli isimler içeriyor. Bir Mucize Olsun dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ne olacak?

18-03/23/bir-mucize-olsun-dizisi-damla.png

Bir Mucize Olsun dizisinin konusu

Fakir bir semt olan Çukurdere'de büyüyen Damla, onu büyüten Maksude'nin yanında oldukça zorlu bir hayat yaşamaktadır. Yoksulluk, umutsuzluk ve sefalet içinde geçen hayatı bir gün karşısına çıkan Yiğit ismindeki genç bir avukatla aydınlanmaya başlar. Bir süre sonra Damla, aslında zengin bir aileden geldiğini öğrenir ve dedesi Azim Sancaktar ile tanışır. Damla, dedesinin yanındaki lüks hayatın kurallarını öğrenmeye çalışırken Yiğit de ona aşık olacaktır.

18-03/23/bir-mucize-olsun-dizisi.png

Bir Mucize Olsun ne zaman başlayacak?

Dizinin ilk bölümünden fotoğraflar ve tanıtım filmi seyircilerle paylaşılmaya başlandı.  Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Bir Mucize Olsun 6 Nisan Cuma günü saat 20.00'de ilk bölümü ile Fox Tv ekranlarında olacak...

Bir Mucize Olsun fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin