Tehlikeli Karım dizisi uyarlama mı?

Show TV ekranlarınında merakla beklenen dizinin başlamasına günler kala dizinin uyarlama olduğu yönünde söylentiler dolaşmaya başladı. Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlama? Orijinali hangi dizi?

Nurşah
23 Mart 2018 - 16:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'i evli bir çift olarak izleyeceğimiz dizi ile ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşmaya başladı. Tehlikeli Karım uyarlama mı, eğer uyarlama ise hangi diziden uyarlandı?

18-03/23/tehlikeli-karim-japon.png

Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlandı?

Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlandı sorusunun cevabını yazımızda vereceğiz. Show'un iddialı yapımlarından olan dizi, 2016 yılında yayınlanan Japon televizyonlarına ait bir diziden uyarlanmıştır. Tehlikeli Karım'ın Japon versiyonu olan dizinin adı ise Boku no Yabai Tsuma'dır. İngilizce adı My Dangerous Wife olan dizi Türk televizyonları için Tehlikeli Karım olarak çevrilmiştir.

Dizinin orijinali Fuji TV isimli kanalda yayınlanmış ve 9 bölüm sürmüştür. Türk televizyonlarında ise kaç bölüm olarak yayınlanmasının planlandığı henüz açıklanmamıştır. 

18-03/23/tehlikeli-karim-hangi-dizi-uyarlamasi-1521810292.jpg

Tehlikeli Karım dizisinin konusu nedir?

Derin ve Alper'in büyük bir mutlulukla kurulan yuvası yakın zamanda Alper'in (Seçkin Özdemir) kendine bir sevgili bulması ile yıkılma eşiğine gelecektir. Kocası tarafından aldatılan Derin'in (Gonca Vuslateri) yuvasını kurtarabilmek ve kocasını geri kazanabilmek için göze aldığı riskler anlatılıyor. Büyük bir aşk ile kurulan bir yuvanın zaman içinde geldiği durumu aşk, suç ve kara mizah ekseninde ele alan dizi, konusuyla izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

Tehlikeli Karım dizisi, 25 Mart pazar akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak...

Tehlikeli Karım 1. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin