Çukur'da Saygın Soysal rüzgarı esecek! Elvis karakteri kimdir?

Show TV ekranlarında severek izlenen Çukur'un yayınlanan fragmanında yeni bir oyuncu gözümüze çarpıyor. Çukur Elvis karakteri kimdir?

Nurşah
23 Mart 2018 - 15:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Rıza Kocaoğlu'nu izlediğimiz Çukur dizisinin 26 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 22. bölümünde yeni bir oyuncu ile tanışacağız. Daha önce ekranlarda pek çok kez izlediğimiz Saygın Soysal, Elvis rolünü canlandıracak.

18-03/23/cukur-elvis.png

Elvis karakteri kimdir?

Çukur'un yeni bölümünde izleyeceğimiz karakter dizideki güç dengelerini değiştirebilecek özelliklere sahip... İdris ve Yamaç'a Baykal'ı bırakmalarını söyleyen Elvis'in elinde ne gibi kozlar var ve Baykal ile arasındaki bağ ne?

"Bana derler şurada var bir kurban
 Elvis de gider keser ustam" sözleri ile kendisini tanıtan karakterin oldukça tehlikeli birisi olduğunu anlayabiliyoruz. 

Yayınlanan fragmanda İdris Koçovalı'nın "Bu herifin gerçek adı mı Elvis yoksa lakabı mı?" sorusu ile izleyicilerde merak uyandıran bu karakterin nasıl biri olduğunu Çukur 22. bölümünde öğreneceğiz...

Her hafta izleyiciler tarafından merakla beklenen Çukur dizisindeki Elvis karakterini ise ünlü oyuncu Saygın Soysal canlandırıyor. Dizi için kendisine yaratılan tarzı ile oldukça merak uyandırıcı bir hale bürünen başarılı oyuncu Çukur'a renk katacak gibi görünüyor.

18-03/23/cukur-saygin-soysal.jpg

Saygın Soysal kim?

Önümüzdeki hafta Çukur'da yeni rolü ile karşımızda göreceğimiz Saygın Soysal 21 Mayıs 1982 doğumludur. Ankaralıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümü mezunu olan başarılı oyuncu izlenme rekorları kıran pek çok yapımda rol almıştır. Türkan, Asi, Muhteşem Yüzyıl, Hatırla Sevgili oynadığı dizilerden sadece birkaçıdır.  

Geçtiğimiz günlerde Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı Theodor Herzl karakteri ile izleyicilerin akıllarında yer etmiştir. 

Çukur 22. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin