La Casa De Papel tarzında suç türündeki diğer Netflix dizileri

La Casa De Papel izleyenlere tavsiyeler! Daha fazla suç türünde Netflix dizileri izlemek ister misiniz? İşte size birbirinden güzel dizi önerileri.

Editör
23 Mart 2018 - 12:41
Gündem

Sizi çok iyi anlıyoruz. Siz de Netflix’in, Türkiye dahil tüm dünyada yankı uyandıran orijinal dizisi La Casa de Papel ateşine düşmüşsünüz. İlk sezonu, 13 bölümü seyrettiniz, belki dizi maratonu yaptınız, hatta belki dönüp dönüp tekrar seyrettiniz ve şimdi heyecanla ikinci sezonun başlamasını bekliyorsunuz. Yeni bölümlerin yayına gireceği, dahiyane bir soygun planı yaparak Kraliyet Darphanesi’ni boşaltmaya soyunan Profesör ve ekibinin akıbetini öğrenmek için, 6 Nisan Cuma gününü iple çekiyorsunuz…

La Casa De Papel tutkunlarının bu bekleme süresini keyifle geçirebileceği suç üzerine başka Netflix dizileri! İşte öneriler:

Peaky Blinders

18-03/23/peaky-blinders.jpg

20. yüzyılın henüz başlarında İngiltere’nin Birmingham şehri. Gözünü yükseklere dikmiş acımasız mafya babası Tommy Shelby’nin hikayesi. Dört sezon. Cillian Murphy, Tom Hardy ve Adrien Brody’li.

Dirk Gently’s Holistic Dedective Agency

18-03/23/dirk-gentlys-holistic-detective-agency.jpg

Sıra dışı amatör dedektif Dirk ile gönülsüz asistanı Todd, karmaşık ve tehlikeli doğaüstü gizemleri gelişigüzel yöntemlerle çözmeye çalışıyorlar. Elijah Wood başrolde.

O Mecanismo

18-03/23/o-mecanismo.jpg

Devletin petrol ve inşaat şirketleri üzerinden yolsuzluk yaptığı iddialarının soruşturulması sırasında Brezilya'da bir skandal patlak veriyor... Dizi gerçek olaylardan esinlendi.23 Mart’ta Netflix’te!

Manhunt

18-03/23/manhunt_-unabomber.jpg

Unabomber. Halk, yaşanan saldırılar nedeniyle paniğe gark olmuş vaziyette ama FBI’ın elindeki ip uçları yetersiz. Bu nedenle yetkililer, Unabomber'ı bulmaya yardım etmesi için yeni tür bir profilciye başvuruyor. 2017 yapımı.

American Vandal

18-03/23/american-vandal.jpg

Yine ABD, yine bir okul baskını… Eylemin baş şüphelisi suçsuz olduğunu ileri sürer. Bunu kanıtlamak için de bir film yapımcısıyla iş birliği yapar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin