İrem Derici Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Star Tv ekranlarında her pazar akşamı izleyici ile buluşan Jet Sosyete İrem Derici'yi ağırlıyor.

Nurşah
23 Mart 2018 - 11:00
Yeni Bölüm

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu Jet Sosyete dizisinin yeni bölümünde İrem Derici'yi göreceğiz. 

Jet Sosyete dizisindeki Chia adlı mekanda sahne alan İrem Derici, hem dizi için şarkı söyledi hem de Jet Sosyete ekibine eğlenceli dakikalar yaşattı. Çekim sırasında dillerden düşmeyen "Nabza Göre Şerbet" ve "Zorun Ne Sevgilim" isimli şarkılarını söyledi.

Dizinin çekimleri doğum gününe denk gelen genç sanatçı sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulundu. Çekimler sonrasında set ekibine ufak bir konuşma yapan genç sanatçı, “Bugün benim için tarihi bir gündür, bugün benim doğum günüm ve bir önceki yaşım çok zordu, ölümlerden döndüm. Ama bu yaşımda inşallah hayatın kafasına kafasına vurucam. Bu yaşımın en büyük doğum günü hediyesi bugün bu ekip ile çalışmak oldu, uğurum olsun” sözlerini söyledi.

18-03/23/jet-sosyete-irem-derici.png

 BKM'nin yapımcısı olduğu Star'da ekrana gelen Jet Sosyete İrem Derici ile izleyicilerine mini bir konser şöleni düzenleyecek gibi görünüyor.

Jet Sosyete İrem Derici'nin konuk olduğu 6. bölümü ile 25 Mart Pazar akşamı saat 20.00'da Star ekranlarında olacak. 

Jet Sosyete 6. Bölüm Fragmanı

İrem Derici kimdir?

İrem Derici 21 Mart 1987 yılında doğmuştur. Boyu 1.77 santimetredir. Babasının adı Hulusi annesinin adı ise Jale`dir. Küçük yaşlarda org çalan şarkıcı 5 yaşına geldiğinde anne ile babası ayrıldı. 16 yaşını doldurduktan bir süre sonra Beyoğlu kulüplerinde Monopop isimli grup ile beraber şarkı söylemeye başladı. Lisenin ardından bir yandan da üniversite okuyan sanatçı mezuniyetinin ardından babasının çalışmış olduğu reklam ajansında toplam 8 ay kadar çalışma fırsatı buldu.

Reklamcılık sonrası O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı'nın sunmuş olduğu O Ses Türkiye yarışmasında yarı finale kadar geldi ama sonra elendi. Bu yarışmaya katılması onun müziğe girişinin bir nevi kapılarını açmış oldu. Melih Kibar'ın bensiz yapamazsın isimli bestesini söyledi ve çok iyi bir şekilde müziğe adım attı.

18-03/23/jet-sosyete-irem-derici-1521798959.jpg

2013 tarihinde Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı isimli şarkıyı çıkardı ve Türkiye'de bu şarkı çok tuttu. Bu şarkıya klip de çeken şarkıcı söz ile müziği Sezen Aksu'dan almıştır. 2014 tarihinin ilk zamanlarında Neredesin Sen isimli bir şarkı daha çıkardı.

Onun asıl çıkışını yapıp müzik sektöründe üstlere tırmanmasında ise 15 Nisan 2014 tarihindeki Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkısı etkili olmuştur. Bu şarkı sunulduğu günden beri her platformda en çok dinlenen şarkılar arasına girmiştir. 15 Nisan 2014 tarihinde çıkardığı bu parça özellikle düğünlerde çok çalınmaya başladı. Aynı yıl içerisinde Altın Kelebek Ödülleri ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin