Deadwood dizisinin film uyarlaması için Timothy Olyphant'tan açıklama geldi!

HBO'nun Deadwood dizisinin film uyarlaması ne zaman gelecek?

Volkan Küçükel
23 Mart 2018 - 00:43
Gündem

2004-2006 seneleri arasında üç sezon boyunca HBO ekranlarına gelip iz bırakan yapımlar arasına ismini yazdıran western türündeki "Deadwood" dizisinin filminin çekileceği yönünde girişimlerin olduğu bir süredir gündemde.

Son olarak sene başlarında TCA panelinde konuşan HBO Başkanı Casey Bloys, Deadwood filminin yavaş ancak emin adımlarla prodüksiyon sürecine hazırlandığını belirtirken, çekimlerin 2018'in sonbaharında başlayabileceğini iddia etmişti.

OLYPHANT'TAN "DEADWOOD" AÇIKLAMASI

Son olarak geçtiğimiz gün radyo programcısı Rich Eisen'e konuşan dizinin Seth Bullock'ı Timothy Olyphant, Deadwood'un uzun süredir gündemde olan geri dönüşü ve oyuncu kadrosunu yeniden bir araya getirebilmenin zorluklarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken şu ifadeyi kullandı:

"İnsanları öğleden sonra sürecek bir barbekü için bir araya getirmek çok zor iken herkesi bir ya da iki ay sürecek bir prodüksiyon için bir araya getirmenin zorluğunu düşünün."

18-03/23/deadwood-hbo.jpg

Yakın geçmişte Justified dizisinin başrolünde yer alan Olyphant şu sıralar Netflix'in Santa Clarita Diet dizisinde Drew Barrymore ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

David Milch'in yaratıcısı olduğu Deadwood'un oyuncu kadrosunda Olyphant ile birlikte Ian McShane (Al Swearengen), Molly Parker (Alma Garet) ve Brad Dourif (Doc Cochran) gibi isimler yer alıyordu.

Ocak ayında gerçekleşen TCA etkinleri kapsamında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bloys "Tüm aktörleri tekrar bir araya getirebileceğimizi düşünürsek, bunun muhtemelen önümüzdeki sonbaharda yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünüyorum. Şu anda müsaitliklerine odaklandığımız oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Milch, film için bir senaryo yazdı" ifadelerini kullanmıştı.

Görünen o ki Deadwood filmi büyük olasılıkla gelecek ancak orijinal kadronun toparlanmasının zorluğu nedeniyle film projesinin hayata geçmesi planlanandan biraz daha uzak gelecekte olabilir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin