Chernobyl yıldızı Emily Watson yeni dizi Too Close ile geliyor! Too Close nasıl bir dizi?

ITV yeni dizisi Too Close'u duyurdu. Emily Watson'ın başrolünde yer aldığı Too Close dizisinin konusu ne?

Son dönemin ses getiren mini dizisi Chernobyl'in başrol oyuncularından Emily Watson, İngiliz televizyon kanalı ITV'nin psikolojik gerilim türündeki yeni dizisi "Too Close" ile ekranlara dönüyor.

ITV YENİ DİZİSİ "TOO CLOSE"U DUYURDU!

Bronte Film & Television'ın kardeşi şirketi Snowed-In Productions ve dağıtımcı All3Media International ortaklığında hazırlanan üç bölümlük mini dizi, Natalie Daniels mahlasını kullanan yazar ve aktris Clara Salaman'ın aynı isimdeki romanından uyarlanıyor.

19-09/10/too-close-dizisi.jpg

"TOO CLOSE" KONUSU

Watson'ı dizide ağır bir suç işlemekle itham edilen ancak hiçbir şey hatırlamadığını iddia eden Connie adındaki bir kadını duruşması öncesinde değerlendirmekle görevlendirilen kendini işine adamış adli psikiyatrist Dr. Emma Robinson karakteriyle izleyeceğiz. Yazgılarının zorlamasıyla bu iki kadının tehlikeli şekilde birbirleriyle yakınlaşmaları dizinin hikayesinin gelişimine yön verecek.

Emma ve Connie'nin değerlendirme sürecindeki seansları adeta karmaşık bir psikolojik oyuna dönüşür. Emma suçun işlendiği gece neler yaşandığını bulabilecek mi? Ya da Connie'yi bir canavara dönüştüren gelişme neydi?

19-09/10/itv-logo.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Snowed-In Drama Başkanı Ruth Kenley-Letts (The Casual Vacancy, Mrs Wilson, The Strike) yeni dizi projesi hakkında yaptığı açıklamada senaryo yazımı konusunda yeni ve parlak bir yetenek olarak nitelendirdiği Clara Salaman ile romanının bu uyarlaması üzerinde çalışmanın büyük bir zevk olduğunu belirtirken ITV Drama Başkanı Polly Hill ise şu ifadeleri kullandı:

"Too Close; gücün kimin elinde olduğu (psikolog ya da hastası) veya Connie'nin resmedildiği gibi bir canavar olup olmadığı konusunda asla emin olamayacağınız zekice bir senaryoya sahip. Emily Watson'ın Emma rolünü oynayacak olmasından dolayı çok memnunum.  Bu harika uyarlamayı ITV ekranlarına getirmek için Ruth Kenley-Letts ve Snowed-In Productions ekibi ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin